Следва

Last minute shopping: най-важното от последните дни на намаленията

Да или Не на костюмите с къси панталони в колекцията на Рейчъл Зоуи

Една от първите колекции, част от седмицата на модата в Ню Йорк, се появи дни преди официалното откриване на...

All fashion преди 13 години

Една от първите колекции, част от седмицата на модата в Ню Йорк, която се появи дни преди официалното откриване на модната фиеста с начален старт 9.00 нюйоркско време, е дело на дебютантката в модния дизайн, но печената в звездния стайлинг Рейчъл Зоуи.

Поради бременността си, дизайнерката, която живее в Лос Анжелис, няма да успее да кацне за своята сценична изява и това наложило пърформанса с моделите й, за да представи подобаващо на света проекциите си за есента на 2011-та.

И със сигурност ни изненада приятно с женствените си кройки, блузите с красиви яки, класическия дамски костюм от 70-те, блестящите мини рокли, камилското, червеното и още любими есенни цветове, но не успяхме да се убедим в силата на костюма с къси вълнени панталони. Нека сме по-склонни да приемаме тази тенденция повече като запазена марка на улицата, а не на световните подиуми.

Разбира се, бизнес костюмът винаги има нужда да бъде освежен, затова ти може би си "За" и би пробвала подобна комбинация. И малко преди истинското начало на седмицата на модата в Ню Йорк, те питаме Да или Не на късите панталони в дамския костюм?

Какво харесахме, в какво се влюбихме и какво не харесахме от Голяма модна седмица, както и пълната колекция на Рейчъл Зоуи, чети от утре на страниците на ViewSofia.

А после сме отново в Лондон, където ни чака на живо модният сезон на есен 2011.

More All fashion