Следва

Основите на пролетния гардероб във ViewSofia Shop

Новите лица на модата: Момчешката хубост на Яна Кнауерова

Още едно съкровище от Източна Европа. Чешкият модел Яна Кнауерова ще я познаеш по емблематичните дебели...

All fashion преди 13 години

Още едно съкровище от Източна Европа. Чешкият модел Яна Кнауерова ще я познаеш по емблематичните дебели вежди, оцветени в черно и светлорусата коса, което малко ни наподоби пънк визията на британката Агнес Дейн.

Няма как обаче да забравиш това лице, щом го видиш – момчешкият й маниер е толкова секси, че Яна е от любимите лица на Версаче, Марио Тестино, а съвсем от скоро и на самата Ана Уинтър.

Госпожица Кнауерова е на 21, но кариерата й тепърва започва да се развива пред очите на модната индустрия.

Преди да стане модел за нюйоркска агенция Яна е била обикновено момиче от малък град, което свири на цигулка от 4-годишна възраст, и започва да мечтае за моделство на 16.

Тогава изпраща снимки на водеща модна агенция в Прага, те, разбира се, я одобряват, и ето я днес дефилираща като ексклузивно лице за Balenciaga в Париж за колекция пролет 2011 и снимана в пролетната кампания на Versace.



Интересът към нейното лице от света на модата обаче идва, когато Яна се появява на корицата на френския L'Officiel и италианския D.



Появявала се е из страниците на американския Vogue, но за корица й е много рано.



Извън подиума момичето с остри черти и нестандартна хубост обича да разпуска с цигулката, приятелите и здравословното хранене. За последното исрено се надяваме да е така!

 

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 17 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.