Следва

Основите на пролетния гардероб във ViewSofia Shop

Новите лица на модата: Момчешката хубост на Яна Кнауерова

Още едно съкровище от Източна Европа. Чешкият модел Яна Кнауерова ще я познаеш по емблематичните дебели...

All fashion преди 13 години

Още едно съкровище от Източна Европа. Чешкият модел Яна Кнауерова ще я познаеш по емблематичните дебели вежди, оцветени в черно и светлорусата коса, което малко ни наподоби пънк визията на британката Агнес Дейн.

Няма как обаче да забравиш това лице, щом го видиш – момчешкият й маниер е толкова секси, че Яна е от любимите лица на Версаче, Марио Тестино, а съвсем от скоро и на самата Ана Уинтър.

Госпожица Кнауерова е на 21, но кариерата й тепърва започва да се развива пред очите на модната индустрия.

Преди да стане модел за нюйоркска агенция Яна е била обикновено момиче от малък град, което свири на цигулка от 4-годишна възраст, и започва да мечтае за моделство на 16.

Тогава изпраща снимки на водеща модна агенция в Прага, те, разбира се, я одобряват, и ето я днес дефилираща като ексклузивно лице за Balenciaga в Париж за колекция пролет 2011 и снимана в пролетната кампания на Versace.



Интересът към нейното лице от света на модата обаче идва, когато Яна се появява на корицата на френския L'Officiel и италианския D.



Появявала се е из страниците на американския Vogue, но за корица й е много рано.



Извън подиума момичето с остри черти и нестандартна хубост обича да разпуска с цигулката, приятелите и здравословното хранене. За последното исрено се надяваме да е така!

 

More from View Sofia

More All fashion