3 дни любов със стил в Сердика Център

В Сердика Център влюбените празнуват по 3 дни, защото през целия уикенд, както и на самия 14 февруари, ще бъде представена интерактивна изложба на двойки, превърнали се в икони със стила си....

Каква ли течност минава по вените ти, за да изтръпнат крата ти, да изгубиш разсъдък, да искаш да събереш с две ръце целия свяят и да възнаградиш с него човекът, който те кра да се чувстваш така? Какво ли можеш да направиш не само за ден, когато са ти нужни поне три дни? Около теб кръжат влюбени двойки, но никоя не заслужава вниманието ти, защото няма такава, която да обича повече от теб. Можеш да се оприличиш с популярни двойки в цял свят, на ккоито се възхищаваш, защото за теб те са родени да бъдат заедно.

А може просто да бъдеш с половинката си именно до тези любовни кумири. В Сердика Център влюбените празнуват по 3 дни, защото през целия уикенд, както и на самия 14 февруари, ще бъде представена интерактивна изложба на двойки, превърнали се в икони със стила си. Всеки клиент ще има възможност да научи вълнуващите им любовни истории и да си направи снимка, която ще получи безплатно в специална рамка. Приказните герои Джони Деп и Ванеса Паради, мечтателите Джон Ленън и Йоко Омо, опасните Бони и Клайд, златните деца на поп музиката Бионсе и Джей Зи, са само част от стилните любовни двойки, които ще бъдат представени на ниво -1 в Сердика Център. Така че, изживей любовта си по холивудски.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.