Следва

От днес е премиерата на TILT

3 дни любов със стил в Сердика Център

В Сердика Център влюбените празнуват по 3 дни, защото през целия уикенд, както и на самия 14 февруари, ще бъде представена интерактивна изложба на двойки, превърнали се в икони със стила си....

Events преди 13 години

Каква ли течност минава по вените ти, за да изтръпнат крата ти, да изгубиш разсъдък, да искаш да събереш с две ръце целия свяят и да възнаградиш с него човекът, който те кра да се чувстваш така? Какво ли можеш да направиш не само за ден, когато са ти нужни поне три дни? Около теб кръжат влюбени двойки, но никоя не заслужава вниманието ти, защото няма такава, която да обича повече от теб. Можеш да се оприличиш с популярни двойки в цял свят, на ккоито се възхищаваш, защото за теб те са родени да бъдат заедно.

А може просто да бъдеш с половинката си именно до тези любовни кумири. В Сердика Център влюбените празнуват по 3 дни, защото през целия уикенд, както и на самия 14 февруари, ще бъде представена интерактивна изложба на двойки, превърнали се в икони със стила си. Всеки клиент ще има възможност да научи вълнуващите им любовни истории и да си направи снимка, която ще получи безплатно в специална рамка. Приказните герои Джони Деп и Ванеса Паради, мечтателите Джон Ленън и Йоко Омо, опасните Бони и Клайд, златните деца на поп музиката Бионсе и Джей Зи, са само част от стилните любовни двойки, които ще бъдат представени на ниво -1 в Сердика Център. Така че, изживей любовта си по холивудски.

Ако си готов за още изненади, бъди на щрек, защото всеки, закупил стоки в някой от магазините на стойност над 50лв., има възможност да попълни специален талон и да спечели една от трите романтични награди на стойност 100лв. И да изненадаш половинката.

Любовта е винаги на модa, подарявайте с любов в Сердика Център.


 

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.