Следва

Мария Илиева и Орлин Павлов ще водят финала на Евровизия

От днес е премиерата на TILT

От днес дълго чаканият TILT e по кината в цяла България. Дебютът на Виктор Чучков - син беше представен...

Movies & TV преди 13 години

От днес дълго чаканият TILT e по кината в цяла България. Дебютът на Виктор Чучков - син беше представен предпремиерно в сряда вечер в Cinema City. Четири салона се оказаха малко за желаещите да видят филма, което наложи на организаторите да отворят извънредна пета зала.

Прожекциите бяха с 15 минути разлика, за да има възможност екипът да се представи след края във всяка зала.
От утре TILT ще се появи във всеки град, в който има кино и ще бъде представен лично от режисьора и актьорите. “Тръгваме из България, защото искаме да се срещнем лично с публиката и да видим реакцията на хората”, коментира Виктор Чучков-син.

Едно от безспорните достойнства на TILT е саундтракът, чийто автор е композиторът Виктор Чучков. Още една причина зрителите да предпочетат да гледат филма в киносалона.

режисьор: Виктор Чучков – син
оператор: Рали Ралчев
продуцент: Борислав Чучков, “Чучков Брадърс” ООД
с участието на: Явор Бахаров, Радина Кърджилова, Георги Стайков, Ованес Торосян, Ивайло Драгиев, Александър Сано, Филип Аврамов, Жорета Николова




В началото на 90-те години, четирима приятели търсят начин да спечелят пари, за да отворят собствен бар, който ще се казва TILT.

При случайна среща на Сташ (Явор Бахаров) и Беки (Радина Кърджилова) се стига до страстна любовна авантюра.

Внезапно бандата е заловена в нелегално разпространение на порно филми. Бащата на Беки, действащ полковник, лично се заема със случая и ги заплашва със затвор. Единственият начин да ги остави на мира е Сташ и Беки да спрат да се виждат.

Групата решава да избяга в малък немски град. Като бедни емигранти те попадат в поредица смешни и абсурдни ситуации. Сташ прави непрекъснати, но безуспешни опити да се свърже с Беки. Накрая бандата решава да се прибере обратно. През това време България се е променила изцяло - Беки също...

Заедно с премиерата на филма в кината, от 11 февруари петък в книжарниците ще се появи и книгата TILT дело на Любен Дилов-син.
 

More Movies & TV