Следва

Стрийт стайл вдъхновения: Мъжки момичета

Ars Longa Рубин & Мерло & Каберне Совиньон

Какво по-подходящо за петък освен вдъхновение за творчество и идеи? И вино… заредено с енергия и емоции… На ценителите на изтънчения вкус колекцията ARS LONGA ...

Shopping преди 13 години

Какво по-подходящо за петък освен вдъхновение за творчество и идеи? И вино… заредено с енергия и емоции… На ценителите на изтънчения вкус колекцията ARS LONGA носи разнообразие, оригиналност, но и традиция съчетавайки малко познати за България сортове в рядко срещани досега блендове.
Вината ARS LONGA притежават артистичен стил и ярка индивидуалност. Те са стремеж за отличаване от масовия, комерсиален почерк. Вина, които изискват внимание. И една приятна петъчна вечер.
Можеш да ги съчетаеш с плата от антипасти - салата капрезе, запечени зеленчуци, мариновани в зехтин, колбаси, сирена, каперси, маслини, прошуто и пармезан, както и с рибни специалитети.

Нашият избор днес е Ars Longa Рубин & Мерло & Каберне Совиньон 2009
цвят – наситен, богат
аромат – плодов букет: червена череша, касис и барикова зрялост
вкус – свежа атака, добро тяло и силен финал. Едно вино с потенциал.

И тъй като изкуството не е само в художническите платна, това вино ви показва скица на катeдрала във Флоренция. Неин автор е Чиголи – знаменит флорентински художник, архитект и поет. В творчество му се оглеждат първите отблясъци на Барока.

Приблизителна цена: 8.90 лв

More from View Sofia

More Shopping