Следва

Б като Библия - Б като Блог

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Точно две имена са достатъчни – Кейт Мос и Longchamp. А когато са в колаборация е неизбежно да не се получи нещо красиво.

All fashion преди 13 години

Кейт Мос за Longchamp пролет-лято 2011

Точно две имена са достатъчни – Кейт Мос и Longchamp. А когато са в колаборация е неизбежно да не се получи нещо красиво.

Освен че винаги сме харесвали чантите, които Кейт прави за малката си ежесезонна линия за Longchamp, харесваме много и кадрите, заснети от Alasdair McLellan.

Заплюваме си панталонa и голямата торба с принт от снимката вдясно.

Големите седмици на модата започнаха



И както се казва – „Честит fashion week”.

Дойде ред и на четирите големи модни столици да покажат на какво са способни. В момента Ню Йорк е в разгара си, а в петък ние отлитаме за Лондон, за да ти покажем всичко най-интересно, което се случва там. Следват Милано и Париж, както обикновено. И така чак до средата на март.

Alexander Wang спечели наградата на GQ за най-добър млад дизайнер на мъжки облекла



Наградата на мъжкото списание GQ за най-добър млад дизайнер в мъжката част от модата бе връчена миналата седмица за пети път, а тазгодишния победител е Alexander Wang. Той получава сума в размер на $50 000 и менторство за създаване на колекция от най-големите имена и авторитети, работещи в мъжкото списание.

Двойна корица на Лара Стоун за Vogue Китай, март 2011



Ден и нощ, пустиня, Лара, рокля YSL. Какво повече...Думите за Лара никога не са стигали, просто обожаваме момичето под No.1 в ранглиста на Models.com.

Bianca Balti за Francesco Scognamiglio пролет-лято 2011




С последната порция кампанийни кадри за пролетно-летния сезон пристига Bianca Balti, която позира неустоимо в дрехите на Francesco Scognamiglio. Кампанията е заснета от Giampaolo Sgura и е страхотна!
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 22 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.