Следва

Дълги рокли, хойриге и ревю на Анелия Пешев на тазгодишния Виенски бал в София

The daymaker: Ултра розово

Ден на влюбени и на разлюбени, 14 февруари като всеки друг празничен ден е за всеки. Разбира се, отказваме..

All About Life преди 13 години

aymaker.... Или всичко, което буквално може да направи деня ти.

Ден на влюбени и на разлюбени, 14 февруари като всеки друг празничен ден е за всеки. Разбира се, отказваме сърцевидните форми и червените рози, но не и това да поглезим очите и да задоволим своите малки женски капризи.

Днес в понеделник, точно на обяд, daymaker-ът ни e в бонбонено розово и се намира върху ноктите ни. Прекрасен пролетен цвят, който можеш да си позволиш още от сега, защото разнообразява черното, сивото и дори камилското.

Mного е шик с къса вечерна рокля, например с някакво рок озвучаване като капси по колана или малкия клъч.



Твоят цвят ще намериш в добрите козметични магазини, откъдето можеш да избереш много ярко или такова в леко розов нюанс, почти nude в млечни тонове. Можеш дори да преминеш плавно към оранжевата гама, която е също толкова сладка в този ден.

Гримът не бива да акцентира на розовото, може би чиста кожа и малко бледорозов руж с почти безцветни свежи устни ще е най-доброто за тези нокти.


 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.