Следва

We love: Още една добра идея за пуловера

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Дизайнерът на бижута, актьор и стил икона Waris Ahluwaliа пусна съвместно с Yoox.com забавна колекция с...

All fashion преди 13 години

Панталоните тип пижама никак не са секси

За разлика от предните сезони, когато голяма част от тялото беше на показ, следващата есен целта на дрехите ни ще бъде да прикрият максимално много - дълги поли, панталони с мъжки кройки и тонове слоеве, които не загатват и за малка частица плът.

И докато тъкмо свикнахме с бельото на показ, есен 2011 ни предлага единствено копринени панталони, подобни на пижами, като заместите на дантелените бодита и корсети.

Истината обаче е, че от където и да погледнем един копринено дълъг панталон, идеята той е бъде най-близката до секси дреха в гардероба ни през студения моден сезон е натъжаваща.

Ски маска с лице от Andrew Salomone



Въпреки че искрено можем да признаем, че ски маските винаги са били лишени от дизайнерска мисъл, неприветливи и дори зловещи на моменти, идеята с отпечатано лице върху тях, само за разчупване на рамките ни се струва не по-малко зловеща.

Ски маските с мъжко лице са дело на Andrew Salomone и всъщност отпечатаното лице си е неговото. Идеята е реализирана с няколко снимки на лицето на Андрю, малко Photoshop и машина за плетива.

Waris love's you



Дизайнерът на бижута, актьор и стил икона Waris Ahluwaliа пусна съвместно с Yoox.com забавна колекция с предмети с едно и също послание Waris love's you.

Колекцията включва халати, кърпи, чаши, торби и т.н. и е поредната безсмислица родена около Св. Валентин. Като цяло не се подразнихме от колекцията на Waris, а от идеята на Waris, а и не само, че модата ни обича само на 14.02. Гадно е, при положение, че ние я обичаме всеки ден.

Ужасният нов сингъл на Лейди Гага, придружен от ужасната й визия към него




Само ние ли се стряскаме всеки път щом си пуснем някое любимо парче в Youtube и видим зловещото черно-бяло лице на Лейди Гага да ни гледа безлично под почти секи клип.

Новият й сингъл Born This Way не е обект на коментиране на тази рубрика, но не вярваме певицата да е "родена" с импланти в лицето. Да, това се получи веднъж - сезон пролет-лято 2010 на Alexander McQueen, но Гага, това беше толкова отдавна.

Малки ревюта стил Том Форд


Ревюто на дизайнера през септември миналата година със специалното участие на Бионсе, Дафне Гинес, Джулиан Мур

Последният сезон Том Форд спретна малко ревю с отбрани гости, което отправи едно единствено послание - всеки, който значи нещо в модата, беше там.

Примерът му веднага си спечели последователи, като по време на седмицата на модата в Ню Йорк някои от къщите организираха малки ревюта или пък орязаха списъците си с гости почти на половина.

Вярно е, че нещата на модата се променят всеки сезон в усилията си да са свежи и различни, но и много от къщите орязват ревютата, поради финансовите си затруднения, което е неприятният факт в случая.
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 13 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.