Следва

Trend report – аксесоари за чанти

Седмица на модата в Ню Йорк есен-зима 2011/12. Какво се случи през уикенда

Съвсем леко пристъпваме напред с по два дни всеки път, а този точно е посветен на уикенда в Ню Йорк.

All fashion преди 13 години



Съвсем леко пристъпваме напред с по два дни всеки път, а този точно е посветен на уикенда в Ню Йорк.

За разлика от не толкова експанзивното начало на Седмицата на модата, събота и неделя бяха незабравими, заради прекрасните дрехи, които видяхме и безумният напредък на млади лица, както и съвършенството от по-старата школа.

На преден план излязоха кожите с косъм и огромните спортни палта и парки, съчетани по брилянтен начин с елегантни рокли или поли с висока талия и прозрачни материи. Наситеното червено, което досега наблюдавахме се омекоти и се превърна в красива керамида и дори на места в меко винено, а принтовете са все така интересни за наблюдение.

Ето и нашите фаворити от изминалия моден уикенд в Ню Йорк:

Alexander Wang




Вече определено започваме да се влюбваме в него. Досега леко се колебаехме дали го харесваме много или по-скоро ни е симпатичен, но тази колекция доказа таланта му.

Той показва един интересен поглед над спортното облекло, изработено от фини и вечерни материи. Сатен, кашмир, коприна и плетива в тъмни, но много женствени цветове, огромни връхни дрехи, парки, подватени и прекроени така, както никога досега.

Влюбени сме в аксесоарите и в прекрасните прозрачни ризи.

Altuzarra



Споменахме за спортно палто в комбинация с вечерна рокля. Е, тук е най-добре илюстрирано. Joseph Altuzarra ни пренесе в 90-те, които същевременно звучаха някак гръндж. Огромни парки в милитъри зелено, палта от кожа с косъм, палта от велур и вълна, съчетани с карирани пуловери, сатен или коприна. Гениално и прекалено красиво.

Derek Lam




Огромно разнообразие от визии, почти за всеки тип жена показа Derek. Изключително женствени силуети, контрастиращи на палта с мъжки кройки, сатен, последван от кожа с косъм и изобщо огромен арсенал от материи и усещания за модерната жена.

Харесахме голямото количество гащеризони, кройките на палтата и изкусното използване на кожата в почти всичките й форми.

Diane Von Furstenberg



Ако търсите спокойни и уравновесени силуети, то тук не е мястото. Diane и асистентът й отново спретнаха бляскава колекция, която впечатлява с принтове, силни цветове, виртуозно наслояване, кожа и драперии.

Голямо разнообразие от дрехи, всъщност. От прости прозрачни ризи, през гащеризони, пончо, рокли, панталони, сака елеци и какво ли още не. Харесахме прекрасното синьо и морското тюркоазено в различни нюанси , както и последните рокли с пайети.

Jill Stuart




Ако не сте виждали омагьосана гора, то сега е момента. Горски принтове с животни, много земни и природни цветове, кожа с косъм, наподобяваща такава от сърна. Изключително сладко впечатление оставят тези дрехи, които всъщност за доста прости, но със страхотна идея. А пък металните колани и кожените панталони са ни слабост отдавна.

Max Azria



Прекрасно изпълнение от Max и Lubov Azria, които този път се насочиха към мъжкото начало. Много гащеризони, акценти от кожа, съчетани с коприна и плетива, меки, но тъмни и земни цветове, с една кратка поява на силно оранжево.

Харесваме семплите съчетания с много силни акценти и всичко, изработено от кожа, а тук има дори пола от кожа с косъм.

Preen




Justin Thornton и Thea Bregazzi от Preen честно казано ни впечатлиха доста. Много шик и много женствена колекция основно в тъмносиньо, зелено и оранжево.

В основата очевидно стои геометрията, която е и мотив в принтовете. Хареахме късите топове, комбинирани с пола с висока талия, хем стилно, хем деведесетарско, хем някак интересно.

Tommy Hilfiger



Изключителна класа от едно от най-големите имена. Той представи една улегнала, но класна и софистицирана жена, която носи мокасини на висок ток, сако с двуредово закопчаване и пола от кожа от пони. Обожаваме идеята за голяма спортна парка, носена като рокля или съчетание на плетива със сатен. Определено един от фаворитите ни този сезон.

Victoria Beckham



Изненадани сме много приятно от Виктория, дори очаровани. Малка и красива колекция, една от малкото минималистични в Ню Йорк. Абсолютно чисти и приветливи цветове, брилянтни аксесоари, нищо излишно и прекалено натрапчиво, само прост и красив дизайн.

Следи ни всеки ден за ежедневна доза ревюта.

 

More All fashion