Следва

Outfit - Антоанета Дюнгелян

Outfit - Евелина Кирилова за стила и удобството

С програмния шеф на Нова телевизия се видяхме, освен заради приятния контакт, и заради специфичния, спортно-елегантен и модерен стил...

Interviews преди 16 години
С програмния шеф на Нова телевизия<@SITE_URLstrong> се видяхме, освен заради приятния контакт, и заради специфичния, спортно-елегантен и модерен стил на една успяла и динамична жена.

<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> VS: Когато избираш дрехите си сутрин, съобразяваш ли какъв ден е днес?
ЕК:<@SITE_URLstrong> Единствено в петък предпочитам по-спортно облекло, ако нямам важни срещи в деня. Иначе през останалите дни моят стил е спортно-елегантен<@SITE_URLstrong>. В събота и неделя моите фаворити са дънки и т-шърти<@SITE_URLstrong>.

VS: Вярно ли е, че цветовете влияят на настроението и работоспособността?<@SITE_URLstrong>
ЕК:<@SITE_URLstrong> Да, вярно е. Аз определено предпочитам по-семплите цветове, с които се чувствам комфортно – сиво, черно, бяло. Наскоро си купих прекрасна сива туника от Амстердам. Комбинация от сиво и лилаво е, става и с джинси и за вечер, разкошна е.

VS: Какво други си купи от Холандия?
ЕК:<@SITE_URLstrong> Няколко чифта обувки, кожено яке и много блузи. Предпочитам да пазарувам в чужбина и причините за това са няколко – разнообразието е огромно, всякакви марки и стилове са на разположение, а и по-лесно се намират красиви неща за високи жени. У нас сякаш всичко, което се продава, шарено и претрупано, е предназначено за фолкпевици и вариететни актриси, а не всички работим това.

VS: Личният ти стил константна величина ли е или се мени с времето?
ЕК:<@SITE_URLstrong> Аз предпочитам удобството в стила. Не нося 15 сантиметрови токове и копринени рокли с гол гръб. Имам чувството, че при нас нещата са наопаки – българите носим през деня облекло, подходящо за вечер, с цепките, пайетите и прочие, и обратното.

VS: Мислиш ли, че медиите можем да влияем за формирането на добрия стил?
ЕК: <@SITE_URLstrong>Разбира се, освен чрез собствените си образи, и чрез гостите, които каним и лицата, които налагаме.

VS: За какво харчиш най-много?
ЕК:<@SITE_URLstrong> Напоследък за обувки. Много обичам. За мен обувките и донякъде чантата са най-важните елементи в облеклото.

VS: Има ли емоция, когато избираш или носиш нещо специално?
ЕК:<@SITE_URLstrong> Да, макар, че не нося много бижута, имам много скъпа вещ на себе си в момента. Това е часовник Мишел<@SITE_URLstrong> Жорди (Michel Jordi),<@SITE_URLstrong> имам го от 14 години, подарък ми е от скъп за мен човек. Това е една от скъпите вещи, които притежавам. Възприемам часовника като бижу, имам няколко и те заменят за мен бижутата.

VS: Без какво не излизаш от къщи?
ЕК:<@SITE_URLstrong> Часовника, телефона, гланца за устни и пари.

VS: Как възприемаш парфюма – като един за цял живот или като стимулатор на моментните настроения?
ЕК: <@SITE_URLstrong>Не съм от жените, които използват Chanel 5 цял живот и за нищо на света не сменят. В момента съм с The One на Dolce&Gabbana<@SITE_URLstrong>, харесвам още Givenchy <@SITE_URLstrong>и Armani<@SITE_URLstrong>.

VS: Помниш ли се на 15?
ЕК:<@SITE_URLstrong> Да, бях с къса червена коса. В ранната ми младост цветовете бяха моята стихия.

VS: А какво ти предстои?
ЕК:<@SITE_URLstrong> Професионално - силен сезон, телевизионна битка в хубавия смисъл. А лично – не знам, може би нещо много хубаво.

VS: Какво ще си пожелаеш за Коледа?
ЕК:<@SITE_URLstrong> Не дрехи, и не вещи. Много обичам да пътувам, и това искам – една Латинска Америка за Коледа ще ми се отрази прекрасно.

More from View Sofia

More Interviews