Следва

Breathtaker: Vintage Ralph Lauren

Даян Крюгер: Хората в Холивуд нямат стил!

Даян Крюгер може би е по-известна с появите си на червения килим, отколкото с филмовите си роли, но настоява, че зад прекрасния й стил...

All fashion преди 13 години

Даян Крюгер може би е по-известна с появите си на червения килим, отколкото с филмовите си роли, но настоява, че зад прекрасния й стил не се крие работа на стилист.

„Отървах се от всички,” признава тя. „Само, защото не мисля, че хората в Холивуд имат стил или поне такъв, който харесвам. Всички изглеждат еднакво. Интересувам се от мода и кой знае по-добре от мен какво харесвам? Разбирам защо на някои актьори изобщо не им пука или пък са несигурни. Ако те искат стилист, страхотно, да си наемат.”

Тя също издаде, че любовта й към модата започва още като дете, покрай любовта й към актьорското майсторство.

„Не съм сигурна, че беше мода, но пишех пиеси като дете, играех всеки герой и карах всяко хлапе в квартала да ме гледа. Имах различни костюми за всяка роля. Майка ми ги правеше, сега ми се иска да мога да шия, но тя така и не ме научи.”


 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.