Следва

Нашият седмичен плeйлист

Моделът Ирена Милянкова ще играе в нов бг сериал със Захари Бахаров

Един от прекрасните ни модели ще се появи в ТВ продукция. Днес БНТ на пресконференция в студио 5 представи...

Events преди 13 години

Един от прекрасните ни модели ще се появи в ТВ продукция. Днес БНТ на пресконференция в студио 5 представи най-новия филмов проект на продуцентска компания „СИА” ЕАД и Студио „Екран” телевизионния сериал „Под прикритие”.

Снимките започват в началото на март и първият сезон ще бъде от 12 серии по 54 минути. БНТ ще излъчи сезона през април. Пред медиите проекта, сюжета и кастинга представиха Димитър Митовски, Димитър Гочев, Севда Шишманова - програмен директор БНТ 1 и Боряна Пунчева - ръководител на студио „Екран”.

В главните роли зрителите на националната телевизия ще видят звездите на българското кино и театър Захари Бахаров, Владимир Пенев и Михиал Билалов, както и две нови лица, които екранът на БНТ има амбиция да превърне в звезди - Ивайло Захариев и моделът Ирена Милянкова. Основно в чудесна форма след четвъртото си дете българската Наталия Водянова, както наричат Ирена ще се превърне и в тв икона, без съмнение.

Гост на срещата с медиите беше и Христо Мутафчиев, който ще има специално участие във бъдещия проект. Режисьори на лентата са Димитър Митовски, Димитър Гочев и Виктор Божинов.

Екипът от сценаристи е от 7 човека и техен консултант е журналистът от „24 часа” Слави Ангелов. Известният с журналистическите си разследвания експерт потвърди, че част от сюжетните линии ще са действителни събития, на които не е дадена достатъчна гласност през последните години.Продуцентът и режисьорът на сериала Димитър Митовски разкри, че в „Под прикритие” ще има всичко, ще има крими, любов и драма. Жанрът е един от най-трудните и в случая може да бъде определен като „криминална драма с романтични изстрели”.

Според Митовски кастингът е повече от успешен, и от опит знае, че това гарантира поне 70 процента от свършената работа във филма. Подборът е направен от известни и доказани имена на киното, но и млади талантливи хора. Доказателство за това са изборът на Ивайло Захариев и Ирена Милянкова, които чрез сериала „Под прикритие” ще получат своя шанс да станат звезди.
 

More Events