Следва

Ексклузивен репортаж на ViewSofia: Шоуто на Burberry Prorsum показа модeн елит и шеметна колекция

От pret-a-porter право в твоя гардероб, ако можеш да си го позволиш

Топ дизйанери се обединяват със сайт, за да ти осигурят първото по рода си луксозно модно преживяване, което...

All fashion преди 13 години

Мечтаеш ли цялата колекция на Rodarte, Thakoon или Jonathan Saunders да се озове в гардероба ти веднага след ревюто? Е, добре дошъл в бъдещето. За мечтатели, а и не само стартира Moda Operandi.

Топ дизaйнери се обединяват със сайта, за да ти осигурят първото по рода си луксозно модно преживяване, което позволява на клиентите да пазаруват директно от подиума – почти на живо. Така че, ако мислиш, че Карли Клос е носила точно твоята рокля на ревюто вчера, тя може да я имаш по-скоро отколкото си очаквала.

Сайтът е създаден от две дами, на които разчитаме да бъдат нашите „топли” връзки с ревютата по цял свят. Това са Лаурен Сaнто Доминго (редактор за Vogue) и Aslaug Magnusdottir (напоследък в Gilt Noir).

Предварителни заявки за прет-а-порте колекции, обувки и аксесоари ще бъдат достъпни на сайта след по-малко от 48 часа след дебюта си.

И като че ли хората нямат проблем с това да харчат големи количества пари, ако се съди по продажбите на вече стартиралите колекции като тази на Alexander Wang.

Moda Operandi
е създаден за сериозните клиенти на дизайнерски облекла, които се налага да изпратят заявка за членство в сайта. В замяна M’O обещават, че никога няма да се наложи да носиш нещо, което вече не е налично в търговската мрежа.
 

More from View Sofia

More All fashion