Следва

We Love: грим като този

Има решение за проблемната кожа! Уникалната серия Акне Аут

Благополучното оцеляване на кожата след третиране, особено на проблемната, се дължи преди всичко на...

Hair преди 13 години

Благополучното оцеляване на кожата след третиране, особено на проблемната, се дължи преди всичко на качествения продукт.

Знаеш много добре правилата на съвършения грим – всичко започва и свършва с чистата кожа, затова трябва да се грижиш най-вече за основата – забрави за всичко, което прикрива, вземи онова, което ще те лекува.

Акне Аут
е уникална, клинично изпитана формула, патентована от българската марка Биотрейд, на която не веднъж сме се доверявали. Това са продукти предназначени за мазна и склонна към пъпки и други несъвършенства кожа, съдържащи широко-спектърнен антибактериален агент, към който няма привикване или нежелани реакции. Но дори да не страдаш от акне, не може да не ти се е случвало да те изненада някоя досадна пъпка. Затова запомни, че Акне аут е спешната помощ за твоята кожа. Това е най-доброто средство за ежедневна грижа, активна терапия и нежна хидратация.

Серията Акне Аут
включва пет продукта с една и съща активна съставка, но в различна концентрация, с различно приложение и предназначение. Продуктите удобно са разпределени в три категории – почистване, активна грижа и хидратация.

В серията активна грижа ще откриеш:


ACNE OUT ACTIVE лосион и ACNE OUT ACTIVE CREAM, които ще осигурят лечебната грижа за твоята мазна и склонна към акне кожа. Те регулират омазняването, премахват пъпките и черните точки и предотвратява повторната им поява.

Почистващата грижа също включва два продукта. Акне аут почистващ лосион и Акне аут сапун с млечна и салицилова киселина.

Лосионът е предназначен за ежедневна употреба и е идеално средство за профилактична грижа на младежка кожа – с разширени пори, черни точки,склонна към омазняване и акне. Сапунът Акне аут нежно измива и почиства в дълбочина порите. Натуралният растителен комплекс, обогатен с активни съставки и глицерин омекотяват и овлажняват кожата и поддържат оптимално й рН.

Съдържат антибактериална съставка, която ефективно регулира повишената мастна секреция и предотвратява появата на пъпки и черни точки.

Най-новият представител на серия е крем АКНЕ АУТ ХИДРО АКТИВ. Той е създаден за ежедневна хидратираща грижа на кожа склонна към акне или подложена на агресивно лечение с препарати против акне, които имат силно изсушаващо действие. Съдържащият се Пантенол има успокояващо и противовъзпалително действие, задържа влагата в кожата и увеличава нивото на нейната хидратация. Той ускорява заздравяването на кожата и стимулира растежа и обновяването на клетките. Включеният в състава витамин Е има мощно антиоксидантно и подхранващо действие.

С продуктите от серия Акне аут можеш да разчиташ на красива, здрава и хидратирана кожа всеки ден. Потърсете ги в аптеката до вас!

More Hair