Следва

Мъжко царство в Лондон. Виж какво показаха младите дизайнери за есен-зима 2011/12

Новите лица на модата: Момчето, което работи момиче или каквото си поиска - Андрей Пеич

Миналата година „събитието” на модните подиуми бяха по-пълните модели, но след като ултра слабите модели си...

All fashion преди 13 години

Той се появи на партито на Вог по време на седмицата на модата в Лондон точно като добре стилизирано момиче и без да се срамува от това, че дамските дрехи му стоят по-добре от мъжките, заяви, че би се снимал за мъжкото списание Playboy, пред обектива на Тери Ричардсън.

Миналата година „събитието” на модните подиуми бяха по-пълните модели, но след като ултра слабите си върнаха всички позиции в модната индустрия, по дамските ревюта се наблюдава една съвсем нова модна тенденция, от която и Пеич е част - истинската атракция сега са модели мъже.

Може би точно затова той целува Кейт Мос в ролята си отново на момиче на корицата на LOVE Magazine.

Андрей Пеич стъписа тълпата преди месец, когато на седмицата на висшата мода в Париж се появи толкова красив в булчинската рокля на Jean Paul Gaultier, че сега си я представяме само върху него!

Дори Риана не може да го победи по авторитет!



Роденият в Сърбия модел е на 19 години и участва в няколко ревюта в Ню Йорк, а някои модни експерти го определят като новото модно чудо.

Израснал е в Австралия, открит в ресторант за бързо хранене, но толкова млад модната му кариера расте все нагоре и нагоре, като е разхождал дрехи както на мъжки, така и на дамски дизайнери.



Негова е репликата, че всеки мъж поне веднъж в живота си е мечтал да облече рокля, но тук едва ли ще си признаят много от тях.

Откакто дебютира на ревюто на Жан-Пол Готие, за Пеич започва истинската работа. Идват престижни ангажименти като снимки за френския, италианския и турския Vogue до последната рекламна кампания за Марк Джейкъбс и Готие.

Устните му, косата му и дори големия нос са силните му страни, които го отличават от останалите момичета и момчета.



Дали ще го видим някой ден изцяло преобразен и в женски форми, това не знаем, но със сигурност Андрей вече е в историята на модата като лицето, което може да се превърне от мъж в жена само с една рокля и костюм.
 

More from View Sofia

More All fashion