Следва

The daymaker: Мъже с папийонки

The daymaker: Бохемска рапсодия

Изводът - готин лаптоп в готина чанта, иначе не е същото! ...

All About Life преди 13 години

aymaker.... Или всичко, което буквално може да направи деня ти.

С това бижу сме склонни да разнасяме лаптопа си навсякъде. Буквално.

То бива да са идейни колегите от ACNE, то може, но майсторлъкът тук е в комбинацията от задача и изпълнение. Задачата е повече бизнес, то е ясно, преносимите компютри по презумпция навяват тази идея. Изпълнението е бохемско, даже малко хипи заради денима, звучи лежерно и ухилено и направо ни прави деня.

Изводът - готин лаптоп в готина чанта, иначе не е същото!

Виж къде>>


 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.