Следва

Versace си връща контрола върху Versus

Trend report - рокля от лицева кожа

Тренд като този няма отминаване. Секси е, помни се, винаги е на място, където и да си...

All fashion преди 13 години


Тренд като този няма отминаване. Секси е, помни се, винаги е на място, където и да си.

Лицевата кожа придава на цялостното излъчване деликатен животински привкус, който нищо друго не може да осигури.

Затова я харесваме.

Без ръкав е особено привлекателна, но дори и във варианта на Шанел (дясно), с къс ръкав и висока яка пак е много готина.

Същото важи и за дължините, хубаво е да е къса, със средна дължина или пък много дълга, всичко обаче е въпрос на фигура, предпочитания и повод.




Безкрайно харесахме Кейт Мос в този парти вариант - черно върху черно, като кожената рокля /отново Шанел/ е дълга до долу, но с характерно изпълнение отпред на гърдите, което й придава необясним чар.



Харесваме също и карамеления нюанс на кожа, защото кой казва, че трябва обезателно да е черна. Цвят като кожа, както го наричаме в редакцията, е особено на почит в момента, прекрасно съчетаем с черно или беж.



Очевидното при всички разновидности от тренда е качеството на гладката кожа - максимално високо, което прави материята гъвкава и жива, а носенето й - съвършено удоволствие.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.