Следва

Номинираха филм за "Оскар" в категория "Грим" заради талантливата българка Яна Стоянова

Заличи белезите си със Скарекс гел

Той спомага за изравняването и изглаждането на белега, поддържайки еластичността и хидратацията на...

Hair преди 13 години

Чудиш се как да премахнещ неприятен стар или нов белег, искаш удобен за ползване продукт, който не цапа дрехите и не лепне досадно по пръстите. Имаш го. Казва се Скарекс гел!

Скарекс е нов продукт на дерматологична козметика Биотрейд с революционна формула. Той представлява силиконов гел за заличаване на белези и намаляване на зачервяването след лазерни процедури. Предназначен е за белези предизвикани от травми, хирургични операции, изгаряния, акне и др.

Той спомага за изравняването и изглаждането на белега, поддържайки еластичността и хидратацията на засегнатото място. ScarEx Gel може да се нанася върху всички части на тялото - лице, гърди, стави и гънки, като създава безцветен микрофилм върху белега.

Силиконовите гелове са основен избор на пластичните хирурзи и дерматолозите по цял свят от няколко години насам за третиране на белези, които са нормално зарастващи, или надигнати- т.нар. хипертрофични белези и келоиди.

ScarEx Gel се състои от високомолекулни медицински силикони, които притискат и изравняват белега, в съчетание с максимални концентрации на витамин Е и Pro Vit B5. Про витамин В5 намалява възпалението и зачервяването и успокоява кожата. Витамин Е е мощен антиоксидант, който предпазва кожата от уврежданията на външната среда и регулира естествения й хидро баланс. ScarEx Gel образува финна и невидима микро мембрана, която осигурява отлично покритие и дълготраен ефект без да дразни кожата и да цапа дрехите. Той може да се използва на лицето под ежедневния макияж.

ScarEx Gel ще ти помогне да заличиш стари или нови белези, да постигнеш мечтаното изравняване и изглаждане на кожата, без онези несъвършенства, които винаги са така очевидни и дразнещи, а наред с това този продукт ще възстанови еластичността на кожата на засегнатото място и ще го хидратира перфектно.

Попитай в аптеката за новия продукт на Биотрейд или го поръчай онлайн!

More Hair