Следва

Гага и Формикети – сагата продължава

Влез във форма с Triumph и Smooth Sensation

Oт всички пролетни тенденции най-много обичаме подготовката по време на антракта между зимата и пролетта...

Fashion преди 13 години

Oт всички пролетни тенденции най-много обичаме подготовката по време на антракта между зимата и пролетта. Започваме плавно с няколко основни зареждания на цветни рокли, бели топове и джинси, малинов гланц за устните и пастелни цветове за ноктите, докато не завършим с пълния релакс – летен шопинг на изключително добра цена.

По време на антракта обаче не забравяме никога да оформим най-важната част от цялото – фигурата. Започваме с диетите или поне се стремим към разделно хранене, записваме се на поне два вида спорт, отделно фитнес, танци и йога с надеждата, че ще посещаваме редовно поне едно от изброените и впрягаме цялата си воля да спазваме новия си режим. Но с колкото и силна воля да разполагаме, винаги търсим опората на верни съюзници.

Така открихме най-новия приятел на секси прилепналата рокля, чието обличане все отлагахме за по-топли(вталени) дни. Запознай се със Smooth Sensation.

Със Smooth Sensation силуетът става видимо по-слаб, благодарение на иновативната безшевна текстилна технология, която позволява ефективно пристягане на проблемните зони, като цяло - висока степен на shape ефект.

Моделите са с изчистени линии, плоски ръбове и дискретна декорация от нежна дантела и тънка панделка в контрастен цвят. Изработени са от гладка, лека материя, кръгообразно плетен трикотаж (без странични шевове), който прегръща тялото ти и създава толкова красиви форми.

Цветовете, които ще пожелаеш са класическите черно, бежово, а цикламено розовото е нещо като черешката на тортата.

Топът перфектно оформя горната част на тялото с декоративни акценти от нежна дантела и панделка в контрастен цвят. Цена: 64,90 лв


Колан-гащи с висока талия

Колан-гащи с висока талия прибира корема, стеснява талията и оформя стегнато дупе. С декоративни акценти от нежна дантела и панделка в контрастен цвят при линията на бедрата и талията.
Цена: 65,90 лв

Хипстер-стринг има уникална кройка, която комбинира предимствата на двете кройки – оформя перфектно талията и хълбоците и едновременно с това е много секси.
Цена: 41,90 лв


Сутиен Aqua V Bra (WHU)

Aqua V Bra (WHU)* е изключителен сутиен, който увеличава оптически бюста с два размера! Ефектът се постига със скрит банел, гладко оформени чашки, двоен Push up от гел и невидими плоски ръбове. Предлага се в размерите 70 – 80 // A – B, само в черен цвят.
Цена: 65,90 лв.

Тази година започваме пролетното зареждане на гардеробите си от бельото. Следват прилепналите джинси...
 

More Fashion