Следва

Екслузивни кадри от втория ден на Седмицата на модата в Милано

Гага и Формикети – сагата продължава

Лейди Гага и стилистът й и настоящ главен дизайнер на Thierry Mugler Никола Формикети пуснаха новите си видео клипове вчера...

Fashion преди 13 години

В случая на Гага това е видеото към сингъла Born This Way, където аферата й с роговите образувания по раменете и лицето продължава. За сметка на тях, дрехите в клипа са малко, а освен Гага на главна роля във видеото се радва и Рико, музата на мъжката линия на Формикети за Mugler. Рико се появява в няколко сцени редом до певицата, която е превърната в негово женско копие (като изключим розоата коса).

Никола Формикети пък пусна кратък филм към дамската си колекция есен/зима 2011 за Thierry Mugler, която ще видим утре в Париж. Видеото показва скулптура на добре оформена жена с ръбести скули и продълговата глава. Скулптурата е дело на Рейн Воленга и нейни снимки се разпространяват в Интернет от седмица.

В добавка към това вчера стана ясно, че Лейди Гага отново ще бъде музикален директор на шоуто на Формикети, след като вече беше през януари при мъжете, а в добавка отново ще получим нова песен от нея.

Lady Gaga - Born This Way


Казват, че музиката на Гага започва да ти харесва, след като видиш клипа. Така ли е?

Anatomy of Change - Women's Collection




 

More Fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.