Есен-зима от Париж. Ето с какво ни изненадаха първите три дни в столицата на модата

Париж е в разгара си...

Париж е в разгара си. В следващите няколко дни ще бъдат показани може би най-важните колекции за сезона, които или ще затвърдят изведените дотук тенденции, или ще създадат съвсем нови и по-силни от всички досега.

Нищо не може да се каже още. Просто ни следи ежедневно в следващите дни, за да се разходиш с нас виртуално из парижката мода.

Коментари: 7

J
jenny1 (2011/03/05 / 21:28)
Ох, какво за Бога трябва да кажат за 3-ти март в блог за мода? Освен да направят фотосесия с модел облечен във националното знаме? По телевизиите само за 3-ти март говореха, пък после си пуснаха турските сериали, нали? Все тая...
1
1000RosesForMao (2011/03/05 / 20:16)
arizona,мисля,че ще се затрудниш да извадиш интимно съдържание отпразничното ми послание към народа..но ако искашинтимен днеевник,ок.ще го издам в поне 4 тома..смятай..от 1980 като почнеш с интим..то и 4 тома ще са ми малко,война имир.. сега сериозно..има три епохи,които са безкрайно значими първата е златния век -на българската култура... апогей..след това синонимни на нея са българското възраждане 1800-1905.като тук няка как да не се възхащаваме на ангел кънчев,бенковски,волов,каблешков ..захари стоянов,обретнов,баба тонка,стамболов ..за ботев ..чак ми се струва нередно да го споменавам с оглед днешния кататонически ступор на съзнанието... (сори за пслоската метафора) .следващата епоха на голям подем е следдеветосептемврийската..така че :НЕ НАМ.вероятно ми се иска да празнуваме (като народ..забележете нарочно не казвам "нация" ) духа н това време..и филми сериали като "Записки по.." капитан Петко .." ,мера споредмера...са достоен начин да се възвеличи епохата с нейната динамика на идеи и действия,да не говорим за моя истински идейно- политически фаворит "опълченците на шипка" който е правен директно по филма на хичкок Кеприкорн ...заклевам се... / мммда....Много е неправилно,ако смята някой,че ние дегенериралите интелектуалци не сакаме да денува праздникот .au contraire .но не насила.така се появвява морбидалността,обратния ефект,вялото,бедушното Праздник е когато е зряло съзнание(виж и чуй пак поантата на под игото онази изведтната фраза...тя ни казвамного ) ама момент..всчко това е толкова ясно и е знайно ...че ми се струва чак нередно,че го обяснявам това..да..май дори се засрамих,че ги приказвам тези неща..извинете ме,моля!пардон сторвам ..гоям
Елена (2011/03/05 / 09:34)
Да, точто така беше, вяло, мърляво, тъжно, стъпкано, един младеж го пита жизнена репортерка от ТВ Х "горд ли сте и пр", той вика "горд съм...", следващ въпрос -" Значи няма да ходите в чужбина да живеете", палето вика:" А, точно напротив, отивам при първа възможност, аз тука не искам... " . Иначе и той заедно с още 10-20 души пред паметника. Много тъжно. 10000 рози, не може да е по-вярно това, дето го казваш. Насила да се прегръщаме и с бодра крачка да цепим мрака, щот, сме над тези неща и душите ни са патриотични, не става. В този смисъл, наистина никаква причина не виждам бодро съобщение да се мъдри и тук.
A
Arizona (2011/03/04 / 21:40)
1000 Roses! Извинявай, Фразата ми не беше отправена към теб :) Ти си коментирай статията по-горе без да се съобразяваш с моя оф-топик-коментар. Малко се възмущавам от сайта, ама кой го интересува :))) Иначе имаш интересни наблюдения. Защо не вземеш да напишеш една книга...или да си публикуваш интимния дневник, не се сещам как се води на български това - журнал интим ха ха ха...по френски.
1
1000RosesForMao (2011/03/04 / 21:03)
f.ex .от какъв плат е направено самарското знаме ...какви обувки са носили на Берлинксия конгрес...така също и еротик сайтовете могат да кажат нещо за трети март,футболните сайтове ,да споделят възглед за един днешен мач между турция и русия ,като в руския отбор в защита един опълченец от български произход.. чакайте..имам какво да кажа. когато бях дете ,помня време,когато Трети Март не беше дори национален празник.9 ти септ,1 май,24 май,7 ноември,но не и трети март..после людмила живкова се развихри по природното и историческото наследство и Трети март стана праник. от СССР имаше директивада не се възбужда национализма..и много правилно..забележете,как слв момента националистите и патриотарите са на власт,но именно днес празника мина кто добре познатата ни "вялотекущяя"..колкотоповече се настоява колко сме велики,тоокова по-бедни и нещастни ставаме ..а и празника преди 10 г бе апропииран от русофилската част в бсп,днес от нацоналистическата която е във целия спектър..аз не видях никакъв ентусиазъм...не самомоите връстници,хора на средна възраст,не само у младите,които са мои познати,но и тук в квартала..който забележете е населен предимно със бивши военни,понеже това е една част т младост ,строена по старата военна доктрина,личния състав да е компактен.лесен за извозване,и мобилизиране. Никой..вярвате ли ми никой не каза и думичка..нарочно изчаках в магазина по дулгио,за да чуя разните там полковниции прочие...никой бе..здрасти -здрасти..това е..вчера аз не чух "Честит празник" ...ако на народа не му е до празник,значи не е празник..
A
Arizona (2011/03/04 / 18:32)
Хубаво, че следите модната седмица в Париж....а нещо за 3-ти март ще кажете ли? Вече е късно...но се набива на очи.
1
1000RosesForMao (2011/03/04 / 17:24)
напоследък си мисля,дали мъжкия и дамския фешън дизайн не трябва да се прави от различни хора в къщите..ето сега Мюглер показва истинско надмощие над останалите.сякаш единствен никола ghesquiere съумява да поддържа равноденствието ,но пък от своя страна той е един от малкото който изважда мъжкото от женското и женското от мъжкото.GPgh,AnnDml .damir Domah, че и дрийсваннотън на равнище на ТЕНДЕНЦИЯТА не успяват да стъпят на здрава почва..блатото от последните години все още не е преодоляно.но допускам,че имат един два до три добри модела...с които да узмият лицата си така да се каже

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.