Следва

БНТ с игрален филм на София филм фест

Люба Кулезич със собствено предаване в TV7

Люба Кулезич e новото лице на националната ефирна телевизия TV7, стана ясно след гостуването на популярната...

Events преди 13 години

Люба Кулезич e новото лице на националната ефирна телевизия TV7, стана ясно след гостуването на популярната журналистка в рубриката „Гореща точка” с Николай Бареков в сутрешния блок БОдилник.

Кулезич ще води собствено предаване, което ще се излъчва всяка неделя от 9 до 11.45 ч. Предаването ще е част от новия уикенд блок на TV7 и ще носи името „Насреща Люба Кулезич”.

„Да дойда в TV7 беше предложение, на което не успях да устоя“, каза Люба Кулезич и допълни, че ще цели да забавлява и привлича зрителите и да върне понятието „журналистика” на мястото му. Топ журналистката заяви, че в предаването място ще имат, както лица с висок обществен ранг, така и обикновените хора, които са недооценени от обществото.

„Насреща Люба Кулезич“ ще съдържа разнообразни модули като специални рубрики в предаването ще имат актьорът Иван Ласкин и комикът – Димитър Туджаров-Шкумбата. Рубриката „Светът според Ласкин” ще съдържа авторски коментари по теми от седмицата, а Шкумбата ще има свое „стенд ъп шоу”, което ще се казва „Новите вицове на Шкумбата”.

В новото предаване на Люба Кулезич ще има много живи връзки, сензационни сюжети, както и материали, заснети извън страната. Във всяко издание ще се канят гости по значими теми, а основният гост в студиото ще бъде в рубриката „Откровено с ...”.

Предаването „Насреща Люба Кулезич“ ще стартира в края на месец март като част от обновената програмна схема на TV7.
 

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 4 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 5 дни

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?