Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Защо Блейк Лайвли е толкова модерна?

Напоследък виждаме името и снимката на актрисата поне по два пъти на ден. Без значение дали наднича от кампания, червен килим или корица, сега е времето на Блейк...

All fashion преди 13 години

Напоследък виждаме името и снимката на актрисата поне по два пъти на ден. Без значение дали наднича от кампания, червен килим или корица, сега е времето на Блейк. Всички я обичат и ето как обясняват любовта си.

Започваме със списанията, които я издигнаха. Vogue, които не само я поставиха на три свои корици, но и я обявиха за явна модна икона, казват: „Тя е момиче от Малибу, което може да носи Chanel и точно тук се крие този шик, характерен за двата бряга, който никой в Америка не притежава в момента.”

Според редактора на Allure Линда Уелс - втора корица с Лайвли беше най-продаваният брой на списанието - „тя е живо, дишащо човешко същество, което се усмихва. И ти се чудиш, защо трябва да е толкова трудно. Кои да предположи, че анти-бунтарят, изведнъж ще разбунтува света на модата? След това, добавяш и факта, че не си проси ареста, няма намерение да обръсне главата си или да завърши в клиника, но въпреки това прави достатъчно, за да бъде забелязана. Това е перфектно за дизайнери и редактори. Тя е сигурен залог.”

В случая на Карл Лагерфелд, това най-лесно се разбира, щом погледнем първата снимка от кампанията й за линията чанти на Chanel. Christian Louboutin от своя страна кръсти чифт сандали на нея.



Следващият дизайнер, омаян от чара на Блейк, е Майкъл Корс, който обяснява всичко така: „Повечето актриси са свикнали да играят ролята на анти-скучна, твърде-готина-за-училище, заключена в клуба с месеци медийна принцеса, но в Блейк има нещо толкова оптимистично.”

Звездата на Gossip Girl казва за себе си, че винаги е вярвала в позитивното мислене. „Когато имам лоши дни, просто ям много шоколад и танцувам на саундтрака на Цар Лъв. Малко е странно, но е вярно.” 


 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.