Следва

Обувките на слънцето

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Дженифър Анистън за сп. Allure -oбщо взето това е най-лошата фотосесия със знаменитост, която сме виждали напоследък...

All fashion преди 13 години

1. Дженифър Анистън за Allure

Дженифър Анистън е звездата на новия брой на сп. Allure. Смятаме, че това е най-лошата фотосесия със знаменитост, която сме виждали напоследък.

Първото нещо, което ни подразни, е червилото, с което актрисата изглежда прекалила с минутите в солариума. Но това, което наистина дразни, е фактът, че докато обяснява колко мрази етикета „Рейчъл”, който й се лепна с времето, Дженифър изглежда като кукла или по-скоро като малко момиченце, гушнало плюшеното мече, след обида в училище. Нищо, че сесията е вдъхновена от сексапила на Бриджит Бардо.

Според нас, да представяш жена, известна повече с факта, че след Брад Пит любови няма, като страдащо голямо момиче, може би не е най-добрата идея.

2. Очилата на Givenchy есен-зима 2011



Първо, Alexander Wang показа в Ню Йорк слънчеви очила за есен-зима 2011 с кожа с косъм по страничната част на рамките, сега пък Givenchy реши в унисон с „котешката” си колекция да облепи и котешките рамки за очила в кожа.

Нещо, което със сигурност не бихме пробвали сами вкъщи и пред хора навън. Ами ти?

3. Линдзи Уиксън напусна преждевременно седмицата на модата в Париж



Веднага след ревюто на Viktor & Rolf в Париж 16-годишният модел Линдзи Уиксън сподели в Туитър, че се прибира вкъщи, заради алергична реакция, причинена от грим от предния ден. Моделът не обвини директно Viktor & Rolf, но в събота я видяхме в Париж с червено лице по време на ревюто им.

Инцидентът е причината Линдзи да пропусне участие в ревюта на големи имена включително Alexander McQueen, Chanel, Miu Miu и Louis Vuitton.

4. Годежен пръстен от Kate Bauman?



Този годежен пръстен, дело на дизайнера Kate Bauman, напомня повече на бокс, с който ако не друго, то поне брачният обет Докато смъртта ни раздели изглежда напълно осъществима задача.

Наречи ни старомодни, но предпочитаме класическия годежен пръстен с красив камък и голяма любов.

5. Бритни Спиърс за сп. V




К****та може би се е завърнала, но определено не е по-добра от всякога (The Bitch Is Back And Is Better Than Ever гласи заглавието на една от кориците) и това убедително доказват трите й кориците за новия брой на сп. V, дело на Марио Тестино или по-точно синята половина от тях. Синя Бритни, нелепа мимика, изкуствена усмивка и котка в едно – по-скоро не!
 

More All fashion