Следва

Виктория Бекъм и защо не всеки може като нея

The daymaker: Черно, бяло и от Celine

Ако има комбинации, които в чисто моден аспект никога не бихме заменили и с най-актуалната тенденция, това са...

All About Life преди 13 години

aymaker.... Или всичко, което буквално може да направи деня ти.

Ако има комбинации, които в чисто моден аспект никога не бихме заменили и с най-актуалната тенденция, това са контрастът на черно-бяло в един аутфит и комбинацията панталон с пуловер с поло яка.

В последната колекция на най-женствените творения през последните години, тези на Celine, гореща, гореща от Парижкия подиум, такова уникално единство на две от най-класическите комбинации, видяхме да разхожда Фрея Беха.

За вдъхновение или просто, за да ни припомни, че утре е време да сложим бялата риза с черния панталон – точно отози кадър направи деня ни по-красив!


 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 12 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 12 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.