Следва

Double Trouble: Giuseppe Zanotti срещу Zara

Shape Sensation - Магията на Triumph за красив силует

Дамите, които държат на своя перфектен външен вид и искат да коригират някои несъвършенства на фигурата си, без да губят от женствената си...

Fashion преди 13 години

Дамите, които държат на своя перфектен външен вид и искат да коригират някои несъвършенства на фигурата си, без да губят от женствената си индивидуалност, вече имат възможност за избор – новата колекция на Triumph, обединена под мотото Shape Sensation, им предоставя три великолепни серии бельо с shape ефект, които са в унисон с последните модни тенденции.

Lace Sensation, Retro Sensation и Smooth Sensation ще ти осигурят желаните блясък, красота и удивително усещане за комфорт, а в добавка ще получиш скриване на всички проблемни зони по тялото като с магическа пръчка. Съблазнително деколте, тънка талия, плосък корем, гладки бедра и стегнато дупе – това са характеристиките на твоето тяло, докато носиш бельото Shape Sensation.

Вече ти разказахме за Smooth Sensation, а сега ще ти споделим като на приятелка и за останалите две линии Lace Sensation и Retro Sensation.


Lace Sensation Bodydress

Lace Sensation
е за дамите, които предпочитат дантелата! Лека, лазерно изрязана дантела, изработена по иновативна технология без шевове и подгъви. Тя ще ти осигури средно ниво на пристягане – еластичната дантела никога не е била толкова привлекателна, мека и оформяща прекрасен, строен силует.


Lace Sensation Shirt, Tai (отляво), Retro Sensation Bodydress (отдясно)

Retro Sensation от своя страна има модерен дизайн с ретро привкус. Бельото е безшевно, с вградени парчета с различна степен на пристягане, което е по-силно при проблемните зони. Благодарение на него постигаш един видимо по-тънък силует, а самото бельо изобщо не личи под дрехите.

Новата колекция предлага разнообразие от сутиени, долни части и освен това напомнящи на горни дрехи топове и комбинезони, тип рокля. Цветовете са класическитечерно и карамелено бежово, както и модните за сезона бледо сиво и цикламено розово.

Shape Sensation моделира фигурата, като пристяга проблемните зони там, където е необходимо и подчертава красивите извивки на тялото. Привлекателното бельо засилва женственото излъчване по естествен начин, постигайки shape ефект от средна или висока степен, като те кара да се чувстваш великолепно, заради комфорта при носене.

А най-готиното е, че страхотната линия на Triumph вече не е просто идея, а факт. Shape Sensation колекция Пролет/ Лято 2011 ще бъде в магазините Triumph в края на февруари. Повече информация на www.triumph.com.

Lace Sensation и Smooth Sensation са в магазините от края на февруари. Retro Sensation очаквай в края на март.

More Fashion