Double Trouble: Giuseppe Zanotti срещу Zara

Днес сме на лов за красиви черни класически обувки на нисък ток.

Днес сме на лов за красиви черни класически обувки на нисък ток.

Няма нужда да питате защо. Всички знаем колко удобни, лесни за съчетаване и безкрайно красиви са те. Могат да намерят място в абсолютно всеки гардероб и независимо дали ги нисиш в офиса с пола до коляното, или навиваш крачолоте на старите джинси, за да ги виждат всички докато се разхождаш в парка, те работят за теб от сутин до вечер.

Коментари: 5

H
haralampi (2011/03/10 / 16:35)
До Karamela, магазините на марка Musette, много качествени, удобни и свежи обувки и чанти. Открих ги последната половин година и не съжелявам за избора си!
M
maxandco (2011/03/10 / 14:28)
Чак пък толкова очевидна разлика в качеството?! Разликата в цената е очевидна. "Зара" правят доста качествени и удобни обувки на достъпни цени - перфектна комбинация за ежедневието! Ако искаш нещо по-специално и не ти се налага да дадеш последните си пари за него - тогава съм за Guiseppe Zanotti.
Z
Zephyr (2011/03/10 / 10:17)
А може ли да ни дадете предложения за такива червени обувки? :)
A
Arizona (2011/03/09 / 19:14)
Зара...повече ми харесват на снимката, изглеждат по-универсално. А другите ми идват малко скъпичко и като се има предвид, че се нося повече кажуал и постоянно бягам по метрото...не бих вложила толкова много пари за ежедневни обувки.
K
Karamela (2011/03/09 / 18:56)
Избирам Зара, ама като ги намалят на 40, иначе предпочитам нещо по-стойностно за около 100-150 лева. Някой да има идея откъде да си намеря такива? Пак класически с не много висок ток на стабилна цена. Благодаря ви!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.