Следва

Гениалните прости неща: Супа с праз и маслини

Виктория Бекъм и защо не всеки може като нея

Цялата в черно, все така лишена от емоции физиономия, студена и перфектна за пред камери. Деликатно прикрива...

All About Life преди 13 години

Цялата в черно, все така лишена от емоции физиономия, студена и перфектна за пред камери. Деликатно прикрива коремчето си с голямата чанта в ръка, а надолу е както винаги – на ток и платформа. Нищо от старата г-жа Бекъм не изглежда променено, дори като че ли е по-хубава. Къде е разковничето?

Първо е важно да си щастливо омъжена за хубав и успял мъж, когото обожаваш, а той теб два пъти повече. Второ, да имаш солиден опит върху високите токове, така че дори и с товара на бременността ти, да изглеждаш така все едно ти е страшно удобно във безмилостно високите ти ботуши. Трето, да си готова на всяка цена да изглеждаш добре, никога да не пропускаш да оправиш косата, да сложиш фон дьо тен и червило, маникюрът да е изряден, както и да добавиш безупречен аксесоар, който да отвлича вниманието от дребните ти недостатъци – очилата.

Бременната в петия месец Виктория, според нейния съпруг звезда, цитиран от Дейли Мейл, дължи цялата си прелест единственото на радостта, че ще става майка за четвърти път и сред отбора момчета, вече ще се присъедини и момиченце.

„Тя е чудесна, чувства се много добре, здрава е”, казва още таткото Бекъм пред журналисти на посещение в лосанжелиска детска болница преди няколко дни. „В момента дори е в Лондон и работи”.



Модната дизайнерката, която се слави с небивала популярност и успех не само в родната си Англия, но и по целия свят, и бивша поп звезда със сигурност намери новото си стабилно амплоа в модата и от това влиянието й се покачи двойно.

Където й да се появи съпругата на легендарния футболист, по петите я следват папараци и модни критици, а покрай бременността й и интересът стана по-голям.

А след като изглеждаш така и правиш стабилна модна кариера, а дрехите и аксесоарите ти се продават като топъл хляб - няма как да не привличаш вниманието и положителната енергия върху сбе си!

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.