Следва

Цял ден кино или какво можеш да гледаш днес от програмата на София Филм Фест

Промяната започва... СЕГА. Или как "Пълна промяна на дома" се завръща по AXN

"АЗ СЪМ ТАЙ ПЕНИНГТЪН И ПРОМЯНАТА ЗАПОЧВА СЕГА!"...

Events преди 13 години

"АЗ СЪМ ТАЙ ПЕНИНГТЪН И ПРОМЯНАТА ЗАПОЧВА СЕГА!"
Така звездният дърводелец и водещ на шоуто Тай Пенингтън обявява началото на всеки епизод от "Пълна промяна на дома" - 45 минути приятни изненади, силни емоции, смях, сълзи, екшън и мелодрама.

Създател на формата е "Ендемол", компанията, прочула се като автор на най-големите хитове в областта на риалити телевизията.

"Пълна промяна за дома"
обаче е сред любимите им творения, защото предизвиква небивал зрителски интерес като в същото време, за разлика от Биг Брадър, е най-позитивното риалити шоу, правено някога.

Идеята е затрогваща - във всеки епизод екипът на предаването променя не само дома, но и живота на едно семейство в нужда.

Кандидатите трябва да отговарят на много строги условия. Освен драматичната им история, която ги поставя в затруднена житейска ситуация, трябва задължително да притежават позитивно отношение към живота и куп лични качества, превръщащи ги в пример за много широк кръг хора.

Енергията на шоуто идва от ентусиазма на всички, които са в него - семействата, които въпреки трагичните си истории ни завладяват с оптимизма и силата си, екипа на предаването, начело с водещия и всички доброволци, които даряват труда си, за да променят домовете на семействата и да останат завинаги в сърцата им.

От 11 март шоуто се завръща по AXN с втория си сезон, който е най-успешния от всички правени до момента и се радва на най-голям зрителски интерес.

Историите са типични за предаването: самотен баща на три деца; жена, болна от рядка болест, превърнала я в затворник в собствения й дом; многодетна майка, чийто съпруг е инвалид и пр.

Химията на сезона идва от изключителните личности, които се крият зад трудните житейски съдби. И от още по-изключителното взаимодействие между тях и екипа на предаването.

Сред любопитните факти за втория сезон са, че губернаторът на Калифорния, Арнолд Шварценегер, е сред гост-звездите на шоуто, а пък любимият водещ Тай претърпява операция от апендицит по време на снимките и води някои от епизодите от болничната си стая.

Тай Пенингтън, освен като водещ на "Пълна промяна за дома", е известен и като автор на декори, сред които този на филма "Да напуснеш Лас Вегас", както и като модел и автор на книги.

Това не му пречи още на следващия епизод след излизането му от болницата да извършва тежък физически труд, наравно с останалите, по реконструкцията на дома на едно от семействата, пострадало от урагана Айвън.

Всеки петък точно в 21 часа AXN ще внася пълна промяна на настроението и във вашия дом.
 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 2 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?