Следва

Как да носим широки панталони с висока талия

Тя е толкова прекрасна, Кейт Мос по джинси и на точки

Гола в джинсите, или в сако без копчета, в разточителна поза върху космат килим, Кейт Мос позира за новата..

All fashion преди 13 години

И по двата начина - перфектна.

Гола в джинсите, или в сако без копчета, в разточителна поза върху космат килим, Кейт Мос позира за новата рекламна кампания на Liu Jo.

Секси, провокативна и с особения магнетизъм на хора, които можеш да гледаш непрестанно, тя е еднакво красива, истинска икона на стила, както в тази поредица от кадри, така и преди дни в Париж, по време на участията й в модната седмица, уловена от папараци в стилен тренч на точки и умопомрачително високи боти.

Имиджовият образ на Кейт като може би най-безпрекословната модна знаменитост на момента, ще допринесе, вярваме, сериозно за продажбите на джинсите от новата линия на Лио Джо.

Как се устоява на модел, носен от Кейт Мос на голо, прикрила с ръка гърдите си. Купуваме си го и още как.



Великолепните кадри са дело на Марио Соренти.



На тези фотоси от Париж пък прекрасно се вижда елегантният годежен пръстен на Кейт. Ръката на модната принцеса е вдигната така, че бижуто не остава незабелязано, напротив, превърнато е в основен аксесоар.

Кейт Мос пристигна във френската столица в неделя следобед за модната седмица и почти веднага се присъедини към партито на Givenchy в Arc Nightclub. Така, за разлика от приятелката си Лили Алън, която не пропусна да се срещне на място с дизайнера на сватбената си рокля Карл Лагерфелд, Кейт избра да се включи в купона директно, без отклонения по лични сватбени въпроси.

Най-вероятно поради твърде деликатния казус с Джон Галиано, който бе обявен за дизайнер на сватбената й рокля, което не е гарантирано, че ще се случи след последните събития и основно пост фактум отстраняването му от Диор. С днешна дата Кейт съжалява, че е поканила 50-годишния си стар приятел за това, още повече, че не той е бил и първият й избор за сватбения дизайн.



Първоначално поканеният е бил Рикардо Тиши, както супермоделът е споделил с приятели. След неговия отказ едва Кейт се обръща към Галиано. Именно след скандала с Галиано обаче Кейт е принудена да признае, че не той е бил първият й избор. Тя също е шокирана от антисемисткото му поведение и е твърде вероятно да избере друг дизайнер за сватбата си с Джейми Хинс.

Вече се спряга името на нейната приятелка, британската дизайнерка Kate Halfpenny, която облече Кейт на 35-ия й рожден ден в прекрасна винтидж рокля.

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.