Следва

Последни два дни в Париж и край на сезон есен-зима 2011-12

Breathtaker: цветните чанти oт ASOS

Знаеш, че тази пролет най-повтаряната дума в аутфита ти ще бъде цвят. Ето защо, ако все още имаш някакви страхове или резерви относно яркостта...

Shopping преди 13 години

Знаеш, че тази пролет най-повтаряната дума в аутфита ти ще бъде цвят. Ето защо, ако все още имаш някакви страхове или резерви относно яркостта на визията си, можеш да започнеш тренировките само с един цветен елемент и ти предлагаме това да е чантата.

За целта подбрахме 3 страхотни модела на ASOS.com в цветовете  коралово, синьо и зелено на цени между 15 и 100 паунда, с които всяка проба би била успешна.

Първа на редицата е чанта в коралово със златиста закопчалка, малка дръжка отгоре и допълнителна за през рамо. Миниатюрната чанта под формата на кутия със сигурност не е най-практичната, но малките й размери биха направили аутфита още по-интересен. Ще я намериш тук срещу 15 паунда. (доставят до България)

Синята кожена чанта балансира перфектно практичност и стил, които търсим най-усърдно в дамската си чанта. Синьото без съмнение е цветът на сезона, така че с този модел просто няма как да сбъркаш. Удобна е да се носи както през, така и на рамото, а ние бихме добавили и нежен шал, като аксесоар към нея. Цената й в ASOS.com е 30 паунда и можеш да я поръчаш от тук.

Зелената от своя страна е истинско съкровище, дело на Cambridge Satchel Company. С нея получаваш в едно традиция, практичност и всичките витамини на зелената ябълка. Цената й е 100 паунда, има я тук.


 

More Shopping