Следва

Б като Библия - Б като Блог

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Невероятната австралийка Аби е лицето на haute couture колекцията на Versace за пролетно-летия сезон. Освен че...

All fashion преди 13 години

Abbey Lee Kershaw за Atelier Versace пролет-лято 2011

Невероятната австралийка Аби е лицето на haute couture колекцията на Versace за пролетно-летния сезон. Освен че взе участие в основната prêt-a-porter кампания на марката, сега виждаме Аби в красивите рокли, изработени от подчинените на Донатела.

Колекцията се състои от 13 прекрасни рокли в най-пролетните цветове, а тези две по-горе са нашите любими.

Блейк Лайвли за кампанията на чантите Chanel


Всички знаят за това и честно казано го очаквахме с голямо нетърпение. А след като в интернет се появи само един кадър от кампанията преди около седмица, сега вече всичко е тук, дори заедно с backstage кадри и пикантни истории.

Кампанията е заснета, разбира се, от Лагерфелд в дома на Шанел в Париж, а Блейк изглежда зашеметяващо.

Girls of Milan+Paris Fashion Week

Още едно прекрасно, свежо и забавно видео от поредицата, проследяваща модните седмици под режисурата на Justin Wu. Тук не казваме повече, а само настояваме да натиснете play.

H&M с чанта като Jil Sander Acetate bag


Рядко харесваме плагиатстване, особено от H&M, на които се случва прекалено рядко. Но пък този случай е готин, защото в колекцията Fashion Against AIDS на H&M, която съвсем скоро ще бъде по магазините в цял свят намерихме онази страхотна чанта на Jil Sander, която не е нищо повече от красив найлонов плик.

А сега, освен че вместо $135 за найлоновата красота на Sander, можеш да дадеш просто 10 евро за тази на H&M, то давайки ги, те ще отидат и за благородна кауза.

Кийра Найтли за Chanel Coco Mademoiselle


Още една знаменитост, но този път с реклама на страхотен аромат от Chanel. Кийра Найтли засне рекламния клип преди време и сега успяхме да намерим малка част от видеото, което се надяваме да бъде завъртяно след около 2 седмици. Режисирано е от Joe Wright.
 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.