Следва

Сандали за дълги крака

Нелсън Мандела пуска собствена модна линия

Бившият президент за Южна Африка Нелсън Мандела обяви, че неговата благотворителна фондация за борба със СПИН 46664 планира пускането на моден бранд тази година...

All fashion преди 13 години

Бившият президент за Южна Африка Нелсън Мандела обяви, че неговата благотворителна фондация за борба със СПИН 46664 планира пускането на моден бранд тази година.

Лейбълът ще произвежда тениски и шорти, както и дрехи висша мода, според прес информацията, която се появи в медиите. Целта му е да набавя допълни средства за фондацията, която трудно се издържа само с пари от дарители.

46664 Apparel
е кръстен на номера, който Мадела носи в затвора. Дрехите ще се предлагат в концептуален магазин, който ще отвори врати в Йоханесбург, Южна Африка през август. За 2012 е планирано пускането на линията по цял свят.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.