Следва

Да или не на мъже с боядисани вежди

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Какво се получава, когато Ке$ha срещне черния лебед доскоро знаеха само нашумелият модел Андей Пеич, режисьорът Алекзандър Ханкоф, гримьорът Стела Кае и стилистът Рене Гарза...

All fashion преди 13 години

1. Когато Ке$ha срещна черния лебед

Какво се получава, когато Ке$ha срещне черния лебед доскоро знаеха само нашумелият модел Андей Пеич, режисьорът Алекзандър Ханкоф, гримьорът Стела Кае и стилистът Рене Гарза.

Заедно те решиха да споделят тайната си, показвайки го най-нагледно във видеото Dark Narcissus. Историята, разказана в клипа, заснет късно през нощта в дните на модните седмици, когато 19-годишният Андей се радваше на голям успех, би трябвало да пресъздава мита за Нарцис - красивото момче, заслепено от собствената си красота.

Опит за актьорска игра, тонове похабен грим и време и за какво? Натали Портман вече спечели този Оскар.

2. Силата на модата отслабва



"... Зависи от това къде си роден, как си възпитан - зависи от човека. Наистина смятам, че силата на модата отслабва. Правенето на пари е много по-важно сега. Вече не се прави мода, а скъпи чанти. От другата страна е тази разводнена евтина мода. Това, което е важно, се промени, " заяви дизайнерът Yohju Yamamoto по повод рефрена,  че дизайнерите работят под силно напрежение в наши дни.

3. Rihanna & Vogue



Oказа се, че слухът за корицата на Риана за Vogue САЩ е верен и тя наистина ще се появи по реповете през април. В роклята на Chanel pre-fall 2011 и с тази все още ярко червена коса обаче Риана ни напомня преди всичко на героинята на Disney Малката Русалка Ариел. Усещането се засилва и от извита поза на тялото на певицата, която е може би нарочна - все пак в броя тя ще говори за "Славата, семейството и какво мисли за извивките си."

4. Какво не искаме да виждаме върху гаджето си тази пролет


Yves Saint Laurent пролет-лято 2011

Има едно нещо, което не искаме да виждаме върху гаджето си тази пролет, независимо колко прави са краката му и колко стегнат е коремът. Наистина се молим той да не се oсмели да сложи къси панталони с висока талия, като тези от пролетната колекция на Yves Saint Laurent.

Не, няма да ревнуваме, напротив, те никак не са секси.

5. "Анонимните" обявиха война на Louis Vuitton



"Анонимните" са група хакери, които с лекота събарят сайтове на големи фирми като този на Mastercard, помагат активно на Wikileaks да събира секретна информация от всякакви американски институции, а сега отправят заплахи и към бранда Loius Vuitton. Причината е тишърт на датската художничка Nadia Plesner, на който гладуващо дете е прегърнало чанта на LV, съпоставяйки глада в Дарфур и собствения ни глад за безполезен лукс.
За проявената волност Надя е съдена от компанията.

"Анонимните" обаче не смятат да оставят нещата така. Те заявиха, че стартират война без насилие, като възнамеряват да атакуват марката, отдавайки секънд хенд артикули или ментета на бездомници, да правят компроментиращи графити и най-лошото - заканиха се да свалят сайта им от Интернет.

Сайтът на лейбъла все още работи, но войната едва започва. Имайки предвид какво се случи на останалите им жертви, съветваме Loius Vuitton  да прибере веднага Марк Джейкъбс на сигурно място.





 

More All fashion