Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Какво се получава, когато Ке$ha срещне черния лебед доскоро знаеха само нашумелият модел Андей Пеич, режисьорът Алекзандър Ханкоф, гримьорът Стела Кае и стилистът Рене Гарза...

1. Когато Ке$ha срещна черния лебед

Какво се получава, когато Ке$ha срещне черния лебед доскоро знаеха само нашумелият модел Андей Пеич, режисьорът Алекзандър Ханкоф, гримьорът Стела Кае и стилистът Рене Гарза.

Коментари: 5

S
say hi to eva (2011/03/15 / 16:25)
хора, това не е ke$ha, това е андрей пеич! viewsofia просто са използвали поетически изрази, за да опишат проекта ('
R
Realist (2011/03/15 / 13:39)
Съгласен с Мануелчето. Омръзна ми вече от тази Риана. А за Кеша - все още не мога да проумея как това музикално недоразумение се радва на такъв небивал успех????!?!! Или просто 11-12-годишните диктуват музикалната "мода"?
E
ethanopium (2011/03/15 / 12:40)
Напълно съм съгласна с Yohju Yamamoto, това че на много хора не им харесва това изказване не го прави по-малко вярно!
V
vienna (2011/03/15 / 11:41)
В началото на март на витрината на Шанел във Виена всички манекени бяха с ярко червена коса като тази на Риана, но в каре с бретон. Това, че не е често срещан цвят в момента, не го прави не-хубав. Не виждам нищо, което да не се хареса в корицата на Вог.....
M
Manuelcheto (2011/03/15 / 11:37)
Kesha и Rihanna напоследък са си константно плашещи. Риана с тази нейна червена коса, вече във всеки клип е по жартиери (често латексови), направо се скъсва от усилия да е "оригинална".

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.