Следва

За Япония - само като за Япония

Принц Албер II идва у нас с благотворителна цел. Бербатов и Стоичков ще се състезават по биатлон

Негово Величество ще пристигне у нас на 25 март за шестото благотворително състезание по ски и биатлон World Ski...

Events преди 13 години

Негово Величество ще пристигне у нас на 25 март за шестото благотворително състезание по ски и биатлон World Ski Evemt 2011, което ще се проведе в Банско на 26-ти, обявиха на официална пресконференция организаторите на събитието.

Това е първата подобна инициатива, която ще се проведе в България, а половината от приходите от нея ще бъдат предоставени за стипендии за висше образование на български деца в неравностойно положение.

Досега подобни състезания са правени в популярните ски курорти Алта Бадиа, Сестриере, Вал Гардена, Самнаун, Идре Фиял и Санкт Мориц.

Н. В. Принца на Монако Албер II ще стъпи за първи път на българска земя и ще води със себе си членове на звездния отбор към благотворителната организация под негово покровителство, наречен "Star team for the children Monaco". В надпреварата с благотворителна цел в Банско ще участват над 20 световноизвестни имена, сред които пилотът от Формула 1 Рикардо Патрезе, световният рали шампион Ари Ватанен, петкратният носител на световната купа по ски Марк Жирардели...

България пък ще бъде представена от носителя на Златната топка по футбол Христо Стоичков, олимпийската шампионка Стефка Костадинова, Митко Бербатов, Екатерина Дафовска и Ирина Никулчина.
 

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?