Следва

Като бонбон

Betty Barclay приветства хубавата жена

В месеца на дамите бутик Betty Barclay в Mall of Sofia приветства дамите с новите си колекции. Колекцията на Betty Barclay зa...

All fashion преди 13 години

В месеца на дамите бутик Betty Barclay в Mall of Sofia приветства дамите с новите си колекции.

Колекцията на Betty Barclay за Пролет/Лято 2011 е съчетание на индивидуализъм и модернизъм. Това са облекла за всекидневния гардероб. Кежуал силуетът остава акцент в колекцията. Ексклузивни винтидж материи и стилни спортни елементи допринасят за съвременното излъчване на моделите.

Мотиви, подчертаващи женственността, оформят цялостния вълнуващ вид. Блейзърът е главен герой. Аксесоарите и обувките са не просто брилянтно допълнение на визията, но играят основна роля за съвършения вид. Цветовете са нежни и са или в хармонични, или в очевидно контрастни комбинации. Тоновете са меки, много светли и много свежи. “Звезди” в палитрата са бледорозовото и синьото. Комбинациите черно - светло кафяво или небесно синьо – мръсно бяло изненадват със съвременното си звучене. Ярко червеното също е задължителен цвят за сезона. Tолкова актуалната моряшка тема този сезон е силно застъпена в колекцията на Betty Barclay за пролетта.



През лятото дрескодът става по-лек. Връхната дреха е късо яке - предимно спортно, в модерна интерпретация. Полата също се завръща. Тя е тясна и с много детайли. „Люлеещите” се модели с повече обем се съчетават с къс, прилепнал топ, за да се подчертаят женствените форми на силуета.

Vera Mont Evening

Това е линия от софистицирани дрехи от висока класа. Иновативни принтове и графични шарки или експресивен дизайн, въплътени в тоалети от различни материи: коприна, жерсе, тафта, стреч памук или шифон – всичко създава стилна лятна визия.

Топ по тялото с богата, вълнуваща пола от шифон е основният силует. Бродерии с перли, верижки, панделки, изрязани с лазер детайли и аксесоари с кристали подчертават изискания и вълнуващ силует.



Collection:

В тази серия линиите са много шик. Сатенените апликации и подчертаните рамене оформят ярък стайлинг; бродериите с камъни прибавят още блясък. Силуетът е вълнуващ. Раменете се подчертават и от различни декоративни ефекти – бродерии и апликации. Дългите, ефирни рокли изобилстват от драперии и бродерии. Драпираните връхни дрехи напомнят за стила на 1980-те години на миналия век. Полата тип молив играе важна роля в тази серия.

VM
:
Тази серия е за момичешки вид, много игрив и закачлив. Шифонът е основната материя. Роклите от тафта стоят екстравагантно и са незаменим избор за ефектен абитуриентски тоалет. Смесването на материи и форми създава ново, изненадващо излъчване – секси и магнетично. Принтовете добавят виталност и са много популярни при дългите летни рокли. Късите парти рокли са иновативни: с лазерно изрязани декорации, перлени детайли. Много елегантно и свежо!

Новитe колекции вече са в бутик Betty Barclay в София
Mall of Sofia на
бул. “Стамболийски” и
в бутика на SMG Fashion на
ул. “Мусала” 4 във Варна.

А в периода 15-20 март SMG Fashion са подготвили още една приятна изненада. Започни своята пролет с цвят и се наслади на голямата разпродажба на малки цени на дрехи от линиите Versace Collection, Versus, Escada, Betty Barclay в бутик RICHI на ул. Цар Калоян 7. Очакват те намаление до -70%.



 

More All fashion