Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Кейт Мидълтън не е никаква модна икона

Кейт Мидълтън не е никаква модна икона и не разбирам защо всички в модата с нетърпение очакват следващия й аутфит...

All fashion преди 13 години

„Кейт Мидълтън не е никаква модна икона и не разбирам защо всички в модата с нетърпение очакват следващия й аутфит.”

Това заяви британския дизайнер Матю Уилямсън по повод треската около булчинската рокля на бъдещата принцеса. Самият той пусна колекция за булки през февруари, но очевидно треската Мидълтън не го е обхванала, след като не прояви никакво желание да се включи в надпреварата за роклята й.

Мислите на модната индустрия все още са насочени към избора на Кейт за сватбения й ден. Ще ти припомним, че слухът за Сара Бъртън, на която всички възлагаха огромни надежди, бе отречен, както от самата Сара, така и от пресофиса на Alexander McQueen. Така че, за сега името на дизайнера, който ще остане в историята с великата си дреха, все още остава загадка за всички.

Междувременно друга рокля с „етикет” Мидълтън предизвика вниманието на общността. Прозрачната рокля дело на Шарлот Тод, която бъдещата принцеса е носила на благотворително събитие през 2002 в университета St Andrews, се продаде на стойност от над $125 000 паунда на търга в La Galleria в Лондон.



Същата тази рокля е пленила сърцето на Принц Уилям. Така че, мили дами, Принц Хари все още е свободен, намятайте прозрачните си рокли и на лов!
 

More from View Sofia

Lunchtime Shopping: Животът на Кейт в 14 рокли и откъде си щипваме същите и ние

Shopping преди 1 година

Откакто Кейт Мидълтън показа ослепителния си годежен пръстен със сапфир през 2010 г., всеки неин моден избор е под стриктно наблюдение. Стотици събития от най-висока официалност, международни обиколки и вековни церемонии, от които извеждаме 14 най-специални рокли и си купуваме подобни, ето ги >>>

More All fashion