Следва

Камелия и син джинджифил се събират в новия HYDRA BEAUTY СЕРУМ на Chanel

Подготовка за първа пролет! Твоите споделени тайни - Теодора

С настъпването на пролетта започват и вредните ултравиолетови лъчи, които засягат най-вече светлите...

Celebrity beauty преди 13 години

Вече те попитахме как подготвяш себе си за новата пролет, кои са тайните ти, изпитани и проверени в годините, или нови, нарочени, за да бъдет приложени за първи път и ето какво ни споделяш ти.

За Теодора Борисова първа пролет започва със:

С настъпването на пролетта започват и вредните ултравиолетови лъчи, които засягат най-вече светлите, предразположени към лунички кожи.

За добра защита от слънцето използвам флуид с висок фактор. Антисептичното действие на лимоновото масло ми помага кожата ми да ухае приятно и да блесне.

За косата започвам да използвам бадемова маска, която ободрява изтощената коса, възвръща блясъка и подпомага разресването. На кожата на лицето поставям основа за грим, без фон дьо тен или пудра и лек глос. Вместо парфюм, предпочитам лекия и свеж аромат на ментово олио с които кожата ми ухае на пролет.

От гардероба изваждам слънчевите дрехи - жълт тренчкот, червено сако, джинси и панталон с цвят на пясък и ниски спортни и дишащи обувки - цвят слонова кост, бели тениски и бодита, роклички и поли над коляното, сандали с принтове за уикендите.

В менюто си включвам разнообразни плодови салати поръсени само с кокос без сметана и захар. Сурови листни зеленчуци подправени само с лимонов сок са за предпочитане от тези овкусени с олио или зехтин.

Маникюрът ми е декориран с цветя, пеперуди, калинки, рибки или просто една многоцветна дъга.


Разкажи ни и ти какво използваш:
За твоята кожа - нов продукт или фина ескфолиация или пък запазена марка козметична процедура?
За твоята коса - новата маска с етерични масла на любимата марка, нов цвят, витамини или доброто старо подкъсяване на връхчетата?
За твоя тонус - гимнастика, йога курс, твърдото решение да ходиш на работа пеша или шепа изпитани хранителни добавки?
За твоята храна - тайна пролетна диета, специален чай или гореща вода на гладно и после грейпфрут или пък много кълнове, пълнозърнести продукти и ядки?
За твоя гардероб - нещо ново, нещо старо, нещо цветно, нещо късо, или пък дълго, а защо не прозрачно?

Сподели на [email protected] каква е твоята програма за пролетно "съживяване", заедно със снимка на гардероба, тоалетното шкафче, любимия фитнес уред или просто красива любима визия, взета назаем от интернет, а ние сме приготвили за най-добрия най-съвършеното ухание на лятото - Taj Sunset на Escada.

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи