Следва

Подготовка за първа пролет! Твоите споделени тайни - Мила

Камелия и син джинджифил се събират в новия HYDRA BEAUTY СЕРУМ на Chanel

Любимото цвете на Мадмоазел. Камелия. Бяло като кожата на млада девойка и ухаещо на свежа елегантност...

Hair преди 13 години

Любимото цвете на Мадмоазел. Камелия. Бяло като кожата на млада девойка и ухаещо на свежа елегантност.

Вдъхновени от Габриел Шанел, луксозната марка представя ексклузивната патентована полифрактирана активна съставка КАМЕЛИЯ АЛБА ПФА, за да създаде HYDRA BEAUTY СЕРУМ, който очакваме при нас през май.

Този удивителен серум е създаден с презумпцията, че всяка кожа, без значение от типа и възрастта й, се нуждае от разкрасителен ритуал. И точно като венчелистче на камелия, кожата третирана с HYDRA BEAUTY СЕРУМ става мека и кадифена, изпълнена с блясък. Както винаги си я желала.

Ще ти разкрием още от тайните на този еликсир. За създаването му Камелия Алба ПФА е комбинирана със син джинджифил, който осигурява пълна антиоксидантна защита и възвръща блясъка на кожата. Синият джинджифил защитава клетките, подобрява естествена им защитна функция срещу свободните радикали. Също така стимулира естествения блясък и осигурява ЦЯЛОСТНА ХИДРАТАЦИЯ на кожата.



Така HYDRA BEAUTY СЕРУМ става свежа и лека емулсия с ултра-мек завършек с деликатен цветен аромат и мека мускусно-дървесна основа. И разбира се, важно условия, за да се нарича Chanel е елегантният дизайн с опаковка в бяло със син нюанс.

Ползваш сутрин и/или вечер на цялото лице и шия преди крема.
 

More from View Sofia

Миналото: Барбара Уолтърс и розовият Шанел - историята на едно силно политическо послание

Celebrities преди 1 година

Барбара Уолтърс е звезда на американската журналистика, автор на изключителни интервюта. Считана за една от най-уважаваните и влиятелни журналисти, над пет десетилетия тя е голяма сила в областта, независимо дали говори със световни лидери или с известни личности. Мисис Уолтърс почина на 31 декември 2022г., затова решихме да си припомним една легендарна нейна история от далечната 1989г., която остава във времето

More Hair