Следва

Коя е Mary-Kyri и защо всички си падат по нейните обувки

Таня Илиева и Мишел Обама в една и съща рокля

Американският президент Барак Обама и семейството му посетиха Бразилия точно в момента, в който се разгръщаше нападение в небето над Либия...

All fashion преди 13 години

Американският президент Барак Обама и семейството му посетиха Бразилия миналата седмица. Обама се срещна с бразилския президент с български произход Дилма Русеф точно в момента, в който се разгръщаше нападение в небето над Либия.

Но ще избегнем темата за конфликта в Северна Африка за момент и ще ти обърнем внимание на една по-приятна страна, а именно модната. Г-жа Модна Икона или Първата дама на САЩ се появи на срещата си с Дилма Русеф  в рокля на Naeem Khan. Името на дизайнера, който облича звездните дами по цял свят, не веднъж е било върху гърба на Мишел Обама и както винаги и този път тя бе постигнала безупречна хармония в цялата си визия с отношение към всеки детайл - като започнем от роклята, обувките, косата, грима и завършим с походката й.

Но около красивата рокля се крие и друг интересен факт. Тя е тази, което родният ни модел Таня Илиева носи в Ню Йорк по време на ревюто пролет-лято 2011 на Naeem Khan миналия септември.


 

More from View Sofia

More All fashion