Следва

Подготовка за първа пролет! Твоите споделени тайни - Петя

Подготовка за първа пролет! Твоите споделени тайни - Мила

Имам усещането, че след тази дълга зима и тези ужасни катастрофи по света няма да успея да се зарадвам на...

Celebrity beauty преди 13 години

Вече те попитахме как подготвяш себе си за новата пролет, кои са тайните ти, изпитани и проверени в годините, или нови, нарочени, за да бъдет приложени за първи път и ето какво ни споделяш ти.

За Мила Неделчева първа пролет започва така:

Ах, пролетта...

Имам усещането, че след тази дълга зима и тези ужасни катастрофи по света няма да успея да се зарадвам на идващата пролет. Но това няма да се случи, знам. Знам, че само след две седмици ме очакват поне две хубави преживявания - имам Рожден Ден и започвам работа - за пръв Истински път.

Вълнувам се. Вълнувам се и мисля за тези предстоящи събития така, както мисля и за идващата пролет. Нещата са свързани - красота, топлина, съживяване, сигурност и полет. Отваряне- в пряк и преносен смисъл. Широко разтваряне на прозорците и вдишване на разпукването на нетърпеливите клонки.

Широко разтваряне и на гардероба и изваждане на всичко ефирно, дантелено и леко. Широко разтваряне на хладилника - вън тежките червени меса и сладкиши. Имаме нужда от вода, повече изворна вода и слънце. Повече зеленина... между другото видях, че копривката вече е излязла на пазара. Какво по-хубаво за тонуса от прясна
супичка от коприва. Незаменима и полезна за организма. Да изхвърлим бялата захар и сол. Да опитаме с нещо по-цветно-кафява захар и тибетска розова сол.

Ето от това се нуждам, за да сме свежи, здрави и красиви. Цветни отвън и отвътре.

Простички и натурални, напълно достъпни и приложими, но безспорно ефективни методи.

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи