Следва

Най-лудите модни комбинации от улиците на Париж. Гласувай за твоя победител

Питай стилиста - Имам къса плисирана пола, как да я нося

В рубриката ни Питай стилиста сме готови да отговорим на всички предизвикателства, пред които избереш да ни изправиш.

Fashion преди 13 години

В рубриката ни Питай стилиста  сме готови да отговорим на всички предизвикателства, пред които избереш да ни изправиш. Всичко, което трябва да направиш, е да ни пишеш на редакционната поща [email protected] със своето запитване, а модните ни редактори с удоволствие ще намерят решение на твоя моден проблем.


Здравейте,

Обръщам се към вас за професионален съвет, защото не веднъж съм черпила вдъхновениe от страниците на сайта. Имам една къса плисирана пола, която купих от секънд хенд магазин. Тя е с висока талия, от някаква лека материя, а на цвят е телесна и леко розовее. Много е красива. Проблемът е, че не знам как да я нося, защото фигурата ми е слаба, но съм дребничка на ръст.

Плийс хелп :)

Кристина


Привет Кристина,

Първо, ако имаш къса плисирана пола, незабавно я извади от гардероба и я обличай. Не е никак честно, спрямо нея и слънцето навън, да виси на закачалка. Освен това не се притеснявай от ръста си, защото късата пола с висока талия има способността оптически да прави краката дълги километри.



Колкото до носенето, нежният цвят (поне така звучи) ти позволява да впрегнеш цялата си романтика в аутфита. Носи я с класически тишърт, който е с номер или два по-голям от твоя и вкаран в полата, но ти препоръчваме и ефирна, прозрачна риза, видяхме няколко страхотни модела в ZARA. Можеш да наметнеш сако с метални копчета в светъл цвят, в червено или тъмносиньо, а защо не и яке от деним или кожа. Нека обувките са на висока платформа за още няколко сантиметра в плюс.

Ако сакото ти не е червено, можеш да си позволиш и аксесоари в по-ярък цвят, в противен случай се придържай към естествените цветове на метала и дървото.

Това е от нас.

Успех!
 

More Fashion