Следва

Стилът и опияненията на Елизабет Тейлър

Б като Библия - Б като Блог

Всъщност тази риза е покрита с красиви малки принтове, но ние се влюбихме в малкото лилаво цвете на ъгълчето на яката и то ни вдъхнови...

All fashion преди 13 години

С шипове по раменете

Изкуството на тренча е овладяно до съвършенство от модната къща Burberry и стават още по-добри с всяка изминала година. За тази пролет те прибавиха към класическата и стилна дреха малко твърдост, покривайки раменете й с шипове.

В P.S. - I made this пък ни обясниха как можем да го постигнем с подръчни материали и един обикновен тренч. Ако пък обаче реплика на популярна луксозна стока не се вписва в идеята ти за личен гардероб, спокойно можеш да я приложиш и върху старо дънково яке, коженото си елече и т.н.

Необходимите материали са тренч, пръчици, креда, спрей със златен цвят, лепило, пистолет за лепило и ръчен трион. Останалото е показано на картинката.

via P.S. - I made this

Коприна и кожа с косъм



По примера на Джована Баталя на откриването на нов бутик на Ermanno Scervino в Париж, ти препоръчваме комбинацията на копринена рокля и шал от кожа с косъм. Смятаме, че е много елегантно и красиво.

Събитието се състоя по време на седмицата на модата в Париж и се оказа едно от най-вълнуващите партита този сезон.

via Ermanno Scervino

С цветя по яката



Всъщност тази риза е покрита с красиви малки принтове, но ние се влюбихме в малкото лилаво цвете на ъгълчето на яката и то ни вдъхнови да си оцветим само яката на собствената бяла риза.

Ще използваме помощта на текстилна боя и талантлив приятел художник. Процедурата е лесна - рисуваш, гладиш и носиш докато модата ви раздели.

via Style Scrapbook

От блейзър на елек



Ако и ти имаш поне едно самотно сако в гардероба, което от години чака да бъде разходено, но все още не е усещало слънчев лъч по гърба си, намерихме решение. Превърни го в нещо, което харесваш и всъщност би носил, като готин елек, който да комбинираш с дълги тишърти, дълги поли или пък къси рокли.

via After DRK

Злато + сребро



Ако все още смяташ, че комбинирането на бижута, изработени от злато и сребро, е свръх сложна комбинация, пробвай лесния начин като начало. Нека единият метал да е основен, а вторият леко застъпен.

Страхотен пример виждаш на снимката - дебела сребърна гривна и една много тънка златиста.

via knight cat

Да оцветим и чорапите



Като сме започнали да преправяме целия си зимен гардероб, нагаждайки го към пролетта, защо да не се заиграем и с чорапогащите. Харесахме тези панделки около бедрата, но сме убедени, че фантазията ти може да стигне много по-далеч.

via nobody knows marc






 

More All fashion