Следва

Люба Кулезич продуцира тв таблоид с водещ Албена Вулева

5 причини да не гледаш Ранго, ако си се запътил натам

Като големи фенове на Джони Деп (макар и след последните му изпълнения сме склонни да се определим като...

Movies & TV преди 13 години

Като големи фенове на Джони Деп (макар че след последните му изпълнения сме склонни да се определим като големи фенове на ранните години от кариерата на Джони Деп) се отправихме към кино залата в очакване на няколко забавни минути, посветени на новия му герой Ранго, но излязохме с 5 причини да НЕ препоръчаме на нито един свой приятел новия филм на Гор Вербински.

1. Джони Деп не стига, секси е, но все пак това е приказка.
2. Историята се влачи, няма нито един забавен момент, за съжаление и драматични липсват. Просто е скучно поучителна.
3. Дори и да обичаш уестърни, не води детето си на този филм. Всички малки деца напуснаха залата. Липсва онази динамика, която държи вниманието във всеки анимационен филм.
4. Никаква изненада – гущер пада от кола на магистралата. Попада в пресъхващ пустинен град с деспотичен кмет. Измисля си героична история и става шериф. Хващат го, че лъже и го гонят от града. Връща се като герой. Дори децата ни са се наситили на подобни приказки за доброто и злото.
5. Ако имаш много свободно време разходи се, хапни паста, купи си хубава плоча, прочети интересна книга, гледай отново "Речта на краля", но не си причинявай тези пустинни на емоции 114 минути.
 

More Movies & TV