Следва

Днешните овации в SofiaStreetStyle са за Мария Конакчиева, която взе наградата за Жена-франкофон на годината

Модна (само)жертва: Анна Дело Русо опази скъпи кристални рози върху рокля на Мери Катрандзу

Британската дизайнерка Мери Катрандзу, феята на приказните принтове, се разтревожила за своя роклята с пола на...

Fashion преди 13 години

Британската дизайнерка Мери Катрандзу, феята на приказните принтове, се разтревожила за своя рокля с пола на пришити цветя, която дала назаем на Анна Дело Русо за ревюто на Chanel по време на изминалата седмица на модата в Париж. Пластмасовите рози с кристали Swarovski в средата имало опасност да бъдат непреодолимо препятствие при сядане, а дори и някои от скъпите цветчета да се изгубят завинаги от роклята.

Жената, която е готова да понесе всичко в името на модата обаче я успокоила с думите:
"Спокойно, скъпа, аз съм професионалистка” и дори не се разколебала в избора си.

И точно така и станало, обяснява Мери пред Ню Йорк Таймс. Роклята била върната непокътната, така сякаш никога не е била експлоатирана, а после ние, и може би Мери, се чудехме как за бога е успяла да го направи.

Предположенията са следните: Или си е носила тайно мека възглавничка, която е извадила без критичните модни очи да забележат, или просто има толкова силни мускули, че най-вероятно е успяла да имитира седене на стол, докато е стоварва цялата тежест на прасците си.



Това не е първата ексентрична поява на Анна, от която има войнишки рани. Преди време на маскен бал на Вог, италианското гуру носеше шапка с тежест по-голяма от тази на цялото й тяло в продължение на часове, а само най-близки до нея разбраха за последствията от това - няколко дни ужасни болки в главата и врата.

Който от вас би направил такава саможертва за модата, моля да вдигне ръка!
 

More Fashion