Следва

"Под Прикритие" скоро по БНТ

Фадо кралицата Мариза очаква бебе. Концертът в София се отлага за след дни

Кралицата на Фадото Мариза очаква първото си дете. Това се случва по време, когато голямата португалска звезда...

Events преди 13 години

Кралицата на Фадото Мариза очаква първото си дете. Това се случва по време, когато голямата португалска звезда представя на световно турне новия си диск „Традиционно фадо”.

Тя съобщи тази новина „със сърце пълно с любов” и помоли за разбиране за късното информиране, наложено от поверителността на момента.

По тази причина се променя датата на нейния концерт у нас. Тя трябваше да пее на 31 март в зала 1 на НДК, но по лекарски указания Мариза не трябва да пътува на дълги разстояния по това време.

Новата дата за концерта е 11 април в зала едно на НДК от 19,30 часа, съобщават от БГ Саунд Стейдж - организатори на концерта.

Билетите за новата дата важат без заверка. Новият член на „екипажа” се очаква да дебютира в началото на септември, а Мариза моли своите почитатели за разбиране и им благодари за тяхното присъствие в пълните зали, заради което тя продължава да пее.

 

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.