10-те златни правила на добрия стил тази пролет. Част 2

Придай индивидуалност на подготовката си за сезона. Съсредоточи се приятно, избери си един...

Правилата са точно 10, защото цифрата е стимулираща.

Наречени са така от нас, редакторите на Вю София, защото имат за цел да направляват избора ни този сезон, без да го тероризират или изменят в посока на изневяра на индивидуалния стил на всеки от нас.

Коментари: 2

J
Jasmine Verde (2011/03/31 / 10:42)
sha, а какво ще кажеш за т-шърта/тениската, както някога й се казваше/ върху момичето - перфектната кройка, а?!? Виси от всякъде - само да се появиш на важна среща с това модно чудо! От цялата статия и предишните 5 правила разбрах следното послание: правете, струвайте, но тичайте да купувате поредните модни приумици, иначе ще сте демодирани, смотани и отхвърлени от хай-обществото! Харчете, харчете, харчете - за панталони на плодчета, за провиснали тениски, за идиотски очила, но моля, харчете! Аз пък бих казала друго: ако можете, преправете някоя стара дреха, придайте й чар. Усмихнете се, времето се оправя и започва да става зелено и свежо! Бъдете себе си, радвайте се на малките неща. Не е най-важното да сте в тренда, а да се кефите на слънцето, на приятелите и близките си. Те ще Ви приемат с по-стара дреха и без грим. А който не Ви приема, да си гледа работата!
S
sha (2011/03/29 / 23:41)
Много ми харесаха съветите,но снимката по-горе ,на която модела е с блуза на райета,върху нея -блуза на точки и цялата тази какафония е комбинирана с пола с флорално-геометрични шарки ,направо причинява главоболие съчетано с алергичен обрив и световъртеж!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.