Следва

Изложба на Дора Бонева

Мария Илиева ще отпразнува 10 години солова кариера с акустичен концерт

На 2-ри април от 22 часа Мария Илиева ще изнесе акустичен концерт в Студио 5 . Ще й партнират Живко Петров...

Music преди 13 години

Поп звездата Мария Илиева ще изнесе акустичен концерт в новото Студио 5. На 2-ри април от 22 часа Мария Илиева. Ще й партнират Живко Петров – пиано, Криста, Елена Кокорска и B.O.Y.A.N. – вокали.

Мария ще представи песните си само с акомпанимент на пиано и оригинални вокални аранжименти, като посетителите ще имат възможността за пръв път да чуят тази версия на най-новия й хит сингъл “I Like”. Аранжиментите са създадени специално от маестро Живко Петров.

През 2011 г. се навършват 10 години от старта на соловата кариера на Мария Илиева и представянето на дебютния й хит сингъл „Лунен сън”. От 2001 г. досега изпълнителката се наложи на българската музикална сцена със забележителния си талант и неустоим чар. Певицата с кадифен глас има зад гърба си два албума и хитове като „Лунен сън”, „Нищо”, “All Right”, „Стерео стая”, “What Does It Take", Идваш към мен", "Минало", "Думи" и др. и емблематичните дуети с Графа „Крадена любов” и „Чуваш ли ме”.

Новият албум на Мария Илиева ще излезе до края на 2011 г. и ще отбележи 10-те години солова кариера. Първите два сингъла от албума – “Truly” и “I Like” постигат феноменален успех и се изкачват на челното място в националните и редица международни класации.

Албумът ще бъде в две части – клубна и акустична.
Издаването на албума и неговото представяне ще бъде своеобразен завършек на поредица от концерти на Мария Илиева през 2011 г. В тях изпълнителката ще представи творчеството си чрез музикалните въплъщения, които са я вълнували през годините – акустично, клубно, симфонично... Концертите ще бъдат в цяла България, като за финал ще има голям концерт в София в края на годината.

15 лв. онлайн
20 лв. на място

Билети на касата в Студио 5 и онлайн www.eventim.bg, www.ticketsbg.com, www.ticketstream.bg, www.ticketpro.bg

 

More Music